Vroom Foundation Technology
Img 07

​Technisch commercieel medewerker (ft)

In deze ondersteunende functie voor de afdeling verkoop ben jij verantwoordelijk voor alle binnendienst-activiteiten zodat je collega’s zich kunnen focussen op verkoop. In samenspraak met je collega’s breng je offertes uit en volg je deze op. In deze hoedanigheid heb je veelvuldig contact met collega’s van het bedrijfsbureau, werkvoorbereiding en planning. Uiteindelijk moet de klant zo soepel mogelijk worden begeleid van offerte naar mogelijke opdracht. Een commerciële uitdaging waarin klantcontact centraal staat!

Default dream marketing job

Wie we zijn

Wij zijn een hardwerkende organisatie met een no-nonsense cultuur waar je prettig kunt samenwerken in een informele werksfeer. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen.  


Wat we bieden 

Er wordt tijd geïnvesteerd in een degelijk inwerktraject. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uiteindelijk door te groeien naar de functie van accountmanager. Het is een plek binnen Vroom waar je met creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom een leuke job waar je echt iets kunt bijdragen.  


Functie-eisen

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau. 
  • Affiniteit met funderingstechniek is een pre. 
  • Je werkt zelfstandig en neemt eigen initiatief.  
  • Je bent ondernemend en denkt klantgericht.  
  • Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig en resultaatgericht. 
  • Je hebt cijfermatig inzicht. 
  • Je bent administratief goed onderlegd. 


Reageren  

Herken je jezelf in bovenstaande, dan zijn we naar jou op zoek!  Voor inhoudelijke vragen of het insturen van een sollicitatie, stuur een e-mail.