Certificaten - Vroom Funderingstechnieken
Img 07

Certificaten

Eind jaren '90 verwierf Vroom Funderingstechnieken het VCA- en het NEN-EN-ISO 9001-certificaat, na beide toetsen kon gesteld worden dat het bedrijf VCA en ISO goed op de rit heeft staan. Het bedrijf is als een van de eerste bedrijven getoetst volgens de nieuwe "aangescherpte" criteria voor het VCA-certificaat.

De werkmaatschappijen van Vroom Holding BV:

  • Vroom Funderingstechnieken B.V.
  • Materieelbeheer Vroom B.V.
  • Vroom Betonbouw B.V.
  • Vroom International Piling B.V.

Zowel ISO- als VCA-gecertificeerd

  • Het NEN-EN-ISO 9001-certificaat geeft een verantwoording van het productieproces, de interne procedures en de werkwijze bij de diverse funderingssystemen van begin tot eind.
  • Het VCA-certificaat staat voor VGM Checklist Aannemers en wordt afgegeven voor het aannemen en uitvoeren van funderingswerkzaamheden en daarmee samenhangende activiteiten. Vroom Funderingstechnieken is in het bezit van het VCA** (twee sterren) certificaat.

Beide certificaten borgen het beleid dat Vroom Funderingstechnieken voert op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu.

KAM-coördinator
De KAM-coördinator houdt alle registraties bij in het kader van VCA en ISO.

Bij ISO 9001 wordt op documenten niveau gewerkt en gaat het om de communicatie binnen het bedrijf inzake het borgen en verbeteren van de kwaliteit in de organisatie. Daarin past bijvoorbeeld een klantentevredenheidsonderzoek. Uiteraard werkt e.e.a. door in de middelen en de processen die worden ingezet en de wijze waarop dit op papier en in een draaiboek wordt vastgelegd.

Bij VCA
 zijn het de veiligheid, de arbeidsomstandigheden en het milieu wat de klok slaat. Vroom Funderingstechnieken heeft vastgelegd wat op dit gebied gedaan wordt en dat is dan te toetsen. Aan het overleg in het kader van Veiligheid Gezondheid Welzijn en Milieu (VGWM) nemen projectleiders, machinisten en mensen onder de stelling deel wat resulteert in oplossingen of op maat en mens geschreven instructies.

Bewust omgaan met risico's
Dat de beide audits goed verlopen zijn is een compliment aan de medewerkers van Vroom Funderingstechnieken die zeer bewust omgaan met de risico's die het vak met zich meebrengt. Vroom Funderingstechnieken voldoet aan de zorgplicht op het gebied van veiligheid, gezondheid welzijn en milieu.

Downloads

Download ons ISO 9001 certificaat
Download ons VCA certificaat