Nieuws - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
18 april 2019
Default scd 2019 sam 9875

Hoewel we eigenlijk geen secretaresses hebben, worden de Vroom-dames door de directie maar al te graag op Secretaressedag in de spotlights gezet! Zij werden verwend met een pump van chocolade. Voortaan kunnen de dames bij een bouwplaatsbezoek met hun eigen roze helm stijlvol voor de dag komen.

Lees verder
18 april 2019
Default power valley bewerkt

​Yes! We gaan weer naar Power Valley op 11 mei 2019. Power Valley is een veelzijdig event voor jong en oud waar een Truck & Tractor Pulling wedstrijd wordt gehouden op het allerhoogste niveau. De mooiste blinkende trucks uit de regio zijn te zien in de Truckshow. Ook voor de jonge powerliefhebbers is er genoeg te beleven en te doen. Wij stellen vrijkaarten beschikbaar! Wil je weten hoe? Volg onze Facebookpagina en daar volgt binnenkort meer uitleg.

Lees verder
15 april 2019
Default bauma2

Onze nieuwe Fundex F2500 stond te stralen in de stand van IHC op de BAUMA in München! Een bus met 39 collega's vertrok vorige week vrijdag naar deze grote materieelbeurs. Naast het bewonderen van het schitterende speelgoed, konden de bezoekers ook achter de knoppen van een simulator van de Fundex om een paal te maken.

Lees verder