We halen de toekomst in huis - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
6 september 2018

We halen de toekomst in huis

De scholen zijn weer begonnen! Daar zijn we blij mee, want dat betekent dat we weer nieuwe enthousiaste stagiaires welkom kunnen heten. Maar liefst vijf studenten zijn bij Vroom gestart, van verschillende opleidingen. Een van de speerpunten van ons beleid is dat we jongeren graag een leerzame stageperiode willen bieden en ze kennis willen laten maken met ons mooie vak.
Default img 8459 def

Vroom Funderingstechnieken is al decennia lang een erkend leerbedrijf, dat vakmensen opleidt. Naast de opleidingstrajecten die nieuwe medewerkers volgen om bekwame funderingsmedewerkers te worden, hebben we ook goede contacten met diverse praktijkscholen, MBO- en HBO-opleidingen. Jerry Mast, recruiter en personeelscoördinator, is nauw betrokken bij de studenten en hun opleiding: “Wij zijn als bedrijf op zoek naar verjonging. We willen het jonge talent de kans bieden om verbeteringen door te voeren. Ik ben dan ook heel trots om te zien dat er een enorme bereidwilligheid is onder mijn collega’s voor het coachen en begeleiden van stagiairs en nieuw medewerkers.”


Win-win-situatie

“Onze medewerkers hebben veel ervaring, waar nieuw talent veel van kan leren. Maar uiteraard werkt dit ook andersom. Wij krijgen namelijk ook een vernieuwende blik op bepaalde aspecten binnen ons bedrijf geboden. Een win-win-situatie dus! Als de stagiairs bij de organisatie worden betrokken, dan is het verrassend hoeveel waarde ze kunnen toevoegen,” vervolgt Jerry. “Mijn uitdaging is om jong en oud samen te laten werken, zodat dit bedrijf optimaal presteert. En gelukkig is het steeds meer merkbaar dat we ons daarin onderscheiden. De continuïteit binnen Vroom willen we graag voortzetten door jong talent een kans te geven, want zij zijn simpelweg de toekomst.”

Wij wensen onze stagiairs een mooie en vooral leerzame periode toe! Wil jij meer weten over stage lopen bij Vroom? Klik hier.