Thuiswedstrijd in voorbereiding - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
20 februari 2020

Thuiswedstrijd in voorbereiding

Vroom werkt door de hele Benelux aan spraakmakende projecten. Nu zijn de voorbereidingen gestart voor wel een hele speciale opdracht en ook nog eens bij onze thuishaven: 124 woningen en 124 appartementen naast het ZMC in Zaandam.
Default zmc zaandam woningen
Bron: funda.nl

Naast dat het project voor onze medewerkers een thuiswedstrijd is, gaat het om grote aantallen palen in zowel DPA- als prefab palen. We plaatsen voor de bergingen van de grondgebonden woningen prefab bergingsvloeren. De voorbereidingen zijn in volle gang, waarna we medio halverwege maart de eerste paal de grond in schroeven. Zowel de projectontwikkeling als uitvoering ligt in handen van de Volendamse aannemer HSB Bouw.

Gouwpark

Gouwpark in Zaandam ligt strategisch tussen de rivieren de Zaan en de Gouw en grenst direct aan het Burgemeester In ’t Veldpark en de wijk Hoornseveld. Gouwpark krijgt een brede variëteit aan type woningen. Het architectenbureau heeft een moderne, duurzame en zeer gevarieerde wijk ontworpen met appartementen, veranda-woningen, laanwoningen, hofwoningen, twee-onder-een-kappers en vrijstaande woningen.

Medium spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.