Wat vinden onze klanten? - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
14 juli 2020

Wat vinden onze klanten?

In de afgelopen 12 maanden hebben wij de tevredenheid van onze klanten gemeten. Wekelijks werd een enquête uitgestuurd aan alle klanten waarvan het werk was opgeleverd. De vraag “Bent u tevreden over de prestaties van ons bedrijf?” werd maar liefst in 84% van de gevallen positief beantwoord, 15% antwoordde neutraal en 1% gaf aan niet tevreden te zijn.

In de enquête wordt ook gevraagd naar een toelichting op het gegeven antwoord en of de respondent kan aangeven wat verbeterpunten zijn. Alle antwoorden worden geanalyseerd, intern besproken en meegenomen in de verdere optimalisatie van onze dienstverlening. Een aantal quotes willen we graag met u delen.

Quotes

Ruud Emonds, Cornelissen Aannemingsbedrijf: “Het is prima en volgens planning verlopen.”


Arjan Louwerse, H4a Windenergie: “Betrokken team. Eén keer per week een doos koeken in de keet is het enige wat ik momenteel kan bedenken als verbeterpunt ;-).” 


Cor Abbring, ERA Contour B.V.: "Wij verwachten een betere communicatie bij bijvoorbeeld de aanvoer van de stelling, zodat alle benodigde maatregelen die hiervoor nodig zijn afgerond kunnen worden."


Lennard van Vliet, Vink Bouw: “Goede afspraken te maken, die ook nagekomen worden. Verder een ontspannen, prettige sfeer in de communicatie.”


William Rood, Heddes: “Goede samenwerking tussen Vroom en Heddes met name in combinatie met prefab funderingsbalken van Appel Beton.” 


Mustafa Yurttas, MY Wonen: "Ik noem als verbeterpunt de planning qua startdatum."


Sebastiaan Van der Knijff, Boxxed BV: “Goede communicatie, prettige ploeg, mooi resultaat.” 


A. Dekker, Wit Wognum: “Kwaliteit in orde, binnen planning gerealiseerd.” 


William Rood, Heddes: "Vroegtijdige kennisinbreng wil ik noemen als verbeterpunt."


Verweij/van Diessen:“Goede communicatie. Afspraken nagekomen. Erg vriendelijk personeel dat luistert, meedenkt, het werkterrein opgeruimd heeft achtergelaten en keurig maatwerk heeft geleverd.” 


Jan-Pieter, De Vries en Verburg: “Goed advies en meedenken bij project.”