Onze maatvoering is maatvast - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
4 oktober 2013

Onze maatvoering is maatvast

Een goede maatvoering is cruciaal om faalkosten en stagnatie te voorkomen. Vroom Funderingstechnieken vestigt met de nieuwe brochure Maatvoeren de aandacht op de eigen Meetdienst die flexibel inzetbaar is en zorgt voor een exacte maatvoering van paalfunderingen en betonwerk.

De eigen Meetdienst van Vroom Funderingstechnieken is thuis in de maatvoering van alle denkbare funderingswerkzaamheden. En het is natuurlijk mooi meegenomen dat deze dienstverlening faalkosten en stagnatie reduceert. Klik hier voor download brochure Maatvoeren.

Een correcte maatvoering voorkomt onnodige discussie: vooraf en achteraf. Bijvoorbeeld over de te gebruiken piketten, het uitzetten van het palenplan, de uitvoering van het heiwerk of de laatste update in het tekenwerk. Het uitvoerend bouwbedrijf weet bovendien van meet af aan waarvoor Vroom verantwoordelijk is. Als de opdrachtgever dit wenst, kan Vroom al in offertestadium adviseren over de maatvoering. Dit verbetert de voortgang van een project.

De eigen Vroom Meetdienst heeft haar kracht in eerste instantie bewezen in de maatvoering van projecten, waarin Vroom Funderingstechnieken de funderingspalen aanbrengt en waar ook de aanvullende (prefab) funderingsconstructie wordt geleverd en gemonteerd.
Vroom Meetdienst voert drie mogelijkheden op het gebied van maatvoering uit:

  1. Maatvoering in combinatie met heiwerk
  2. Maatvoering in combinatie met een prefab fundering
  3. Maatvoering in combinatie met heiwerk én een prefab fundering

De diverse mogelijkheden van maatvoeren die Vroom Funderingstechnieken aanbiedt worden in de nieuwste brochure  nader toegelicht. De brochure is via de website te downloaden. Klik hier voor meer detailinfo of ga direct naar download Vroom brochure Maatvoeren.