Stil funderen heeft de toekomst - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
4 februari 2016

Stil funderen heeft de toekomst

Peter Vroom, algemeen directeur van Vroom Funderingstechnieken, vertelt in het RTL7-programma ‘Doe Maar Duurzaam!’ alles over stil funderen. Hij doet dit vanaf de prachtige locatie aan het IJ, waar Vroom 30 kilometer paal heeft aangebracht voor de Amsterdamse ‘stadspoort’ appartementencomplex Pontsteiger.
Default img 3078

Aandacht voor de omgeving en funderen: Vroom Funderingstechnieken bewijst dat dit twee begrippen zijn die prima bij elkaar passen. Door toepassing van geluidsmantels, stillere heiblokken, geluidsdempende heimutsen en andere middelen kan het geluidsniveau van het heien omlaag. Vanzelfsprekend gaan deze geluidsreducerende technieken niet ten koste van de kwaliteit van de fundering. Geluidsarm heien heeft de toekomst en dat is wel zo prettig voor de omgeving. 

Doe Maar Duurzaam!

Het interview met Peter Vroom wordt op de volgende data uitgezonden: 

Zondag 21 februari 2016 om 12.30 op RTL 7. De herhaling is te zien op zaterdag 27 februari 2016 om 13.30 op RTL 7


In de thema-uitzending Bouw van het RTL7-programma Doe Maar Duurzaam! worden kijkers meegenomen in de wereld van het funderen. In het programma komen diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidbranche aan bod. Dit kan variëren van energie tot duurzaam ondernemen en van milieu tot bouw. Een totaalplaatje van verschillende duurzaamheidaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.