Sterke merknamen in grondverdringend schroeven - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
1 juni 2017

Sterke merknamen in grondverdringend schroeven

Om in de toenemende vraag van geluidsarm en trillingsvrij funderen te kunnen voorzien, gaat Vroom Funderingstechnieken naast de veelgevraagde DPA schroefpaal (Drilling Push Aside) de bekende grondverdringende HEKpaal vervaardigen. Om schade aan naastgelegen gebouwen te minimaliseren en geluidsoverlast voor de omgeving te beperken, worden grondverdringende paalsystemen steeds vaker voorgeschreven. Met de toevoeging van de HEKpaal aan ons assortiment bieden we onze opdrachtgevers een volledig keuzepakket.

De HEKpaal 

De HEKpaal is een in de grond gevormde en volledig grondverdringende schroefpaal, die in verschillende varianten kan worden uitgevoerd; met groutinjectie of als combi geschroefde buispaal. Bij het systeem wordt gebruik gemaakt van een gladde stalen boorbuis, die is voorzien van een losse schroefpunt. Afhankelijk van de bodemgesteldheid is een paallengte van ruim 40 meter haalbaar. Het systeem creƫert een hoog draagvermogen.
Wilt u meer technische specificaties, klik hier.      

De DPA schroefpaal 

De DPA schroefpaal verdringt de grond met een speciaal gevormde schroefpunt. Ook bij de DPA schroefpaal wordt gebruik gemaakt van een stalen schroefbuis die op diepte wordt gedraaid, waarna beton en wapening worden aangebracht. Het systeem wordt vaak ingezet als alternatief voor niet grondverdringende schroefpalen.
Wilt u meer technische specificaties, klik hier.

Binnen het marktsegment voeren we hiermee twee sterke merknamen op het gebied van geluidsarm en trillingsvrij boren. Wilt u meer informatie of een prijsopgave voor uw project? Stuur dan een e-mail of bel naar (+31)(0)299 409 500.