Uitbreiding bedrijfspand Weesp - Vroom Funderingstechnieken
Img 07

Uitbreiding bedrijfspand Weesp

Sun Test Systems groeit uit zijn voegen en om dat op te lossen is er een uitbreiding van het bedrijfspand gerealiseerd. In opdracht van Van Wijnen Weesp brengen wij een totaal funderingspakket aan, bestaande uit het heiwerk, de prefab funderingsbalken, de prefab kanaalplaatvloeren, de prefab galerijplaten en de in het werk gestorte bedrijfsvloer.

Op het moment dat de bouw begon, stond de verhuisdatum al vast. Om deze einddatum te garanderen, is er door alle betrokken partijen een LEAN-planning opgesteld. Van dag tot dag zijn de werkzaamheden gepland en met elkaar afgestemd. Hierdoor is er een behoorlijke verkorting mogelijk gemaakt en is de verhuizing, de mijlpaal, haalbaar geworden.

Prefab producten verkorten de uitvoeringsduur

Hoewel de voorbereidingstijd bij prefab betonproducten langer is, is de uiteindelijke montagetijd op de bouwplaats vele malen korter. Zo is de prefab fundering binnen één dag gemonteerd, net als alle kanaalplaatvloeren.

Over Sun Test Systems

Dit bedrijf ontwerpt en produceert hoogwaardige testapparatuur voor de luchtvaart en auto-industrie wereldwijd. Hun testapparatuur is ontwikkeld voor het testen en ondersteunen van militaire en commerciële vliegtuigen en helikopters. Naast testapparatuur voor de luchtvaartindustrie, bouwt Sun ook testapparatuur voor personenauto's en vrachtwagens.

Default spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.