150 woningen Hof van Egmond - Vroom Funderingstechnieken
Default dscn2280hb

150 woningen Hof van Egmond

In Haarlem voeren wij werkzaamheden uit voor een bijzonder project aan het Hof van Egmond. Tijdens de sloop zijn namelijk de oude voorgevels blijven staan, zodat het straatbeeld behouden blijft. Er worden 150 nieuwe woningen in 10 fasen gebouwd.

Achter de bestaande gevels worden door ons nieuwe prefab funderingsbalken aangebracht waarop de nieuwe woningen worden gefundeerd. Om de 'oude' gevels tijdens het monteren van de prefab funderingsbalken en het bouwen van de nieuwe woningen overeind te houden is aan de voorgevel een stutconstructie gemaakt. 

Maatwerk

Doordat de fundering exact achter de bestaande gevel moet passen is er nauwkeurige maatvoering nodig. Prefab funderingsbalken zijn hier een uiterst geschikt systeem voor. De elementen worden op de millimeter nauwkeurig in de fabriek vervaardigd en onder dezelfde toleranties op de bouwplaats gemonteerd.

Fasering

In totaal moeten 150 woningen worden gebouwd, hierdoor is een splitsing gemaakt in de uitvoering. Er is gekozen voor 10 fasen van ca. 15 woningen.

Default spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.