Geluidsschermen Westfrisiaweg - Vroom Funderingstechnieken
Default img 1906 hp

Geluidsschermen Westfrisiaweg

Er wordt druk gewerkt aan de N23. Voor geluidsschermen en portalen brengt Vroom mortelschroefpalen aan. De op- en afritten worden afgesloten en om de overlast voor het verkeer te beperken, gebeurt deze klus voor een groot deel in de nacht.

De Westfrisiaweg vormt een essentieel onderdeel van de alternatieve Oost-West verbinding van Alkmaar naar Zwolle: de N23. Op 5 verschillende locaties boren wij betonmortel schroefpalen voor portalen en geluidsschermen. Portalen zijn stalen constructies die over de weg heen hangen, waar bewegwijzering aan wordt gemonteerd. Voor een portaal worden aan twee kanten van de weg palen geboord, waar de constructie op wordt gefundeerd. 

Van West naar Oost

Het project bestaat uit twee trajecten: het deel ten westen en het deel ten oosten van de A7. De weg wordt onderbroken door 5,5 kilometer snelweg. Beide tracé-delen hebben een eigen karakter. Zo bestaat het westelijk deel uit veel kunstwerken zoals rotondes en dwarsverbindingen voor voetgangers en fietsers. Het oostelijk deel heeft daarentegen een ruimer wegbeeld en verloopt vloeiender. De weg is hier voorzien van dubbele rijstroken en ongelijkvloerse kruisingen.

Default paul bochem a
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Paul Bochem, bel +31(0)299 409 541 of stuur ons een e-mail.