123 rijwoningen Remisehof - Vroom Funderingstechnieken
Img 07

123 rijwoningen Remisehof

Voor het project Remisehof blok H en K in Rotterdam weer een totaalpakket! Vroom Funderingstechnieken maakte de vibropalen en Betonbouw ruim 2,5 kilometer aan funderingsbalken. De balken worden gemonteerd op 818 vibropalen, met een doorsnede van 300 mm.

Het Remisehof is onderdeel van stadsdeel Feijenoord. De woonblokken liggen aan weerzijde van de Laan op Zuid en vormen de natuurlijke verbinding tussen Nieuw Zuid en Oud Zuid.

Rotterdamse Skyline

Met haar imposante skyline is hip, trendy en staat voor energie en vernieuwing. In de directe omgeving van het Remisehof bevinden zich winkels, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Vlakbij wordt het nieuwe “Huis op Zuid” gerealiseerd, waarin onder andere een zwembad, sporthal en basisschool worden ondergebracht. En bioscoop Pathé en de voetbalstadion de Kuip? Die zijn op loopafstand!

Met de tramhalte voor de deur, rijd je in vijf minuten naar hartje Rotterdam om het bruisende leven van de stad in te duiken. Hier zijn cultuur, horeca en winkels altijd voorhanden. Als je overstapt op metrostation Wilhelminaplein (of in 10 minuten naar metrostation Rijnhaven loopt) bent je ook binnen no time op Rotterdam Centraal. Ook is er een goede verbinding met de uitvalswegen rond Rotterdam, in 10 autominuten rijd je al de A16 op.

Default spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.