Tuincentrum De Bosrand - Vroom Funderingstechnieken
Default projectheader

Tuincentrum De Bosrand

Voor onze opdrachtgever RvB Infra Harderwijk zijn wij momenteel betonschroefpalen aan het boren. Met een ploeg van vier collega's, een funderingsmachine, minigraver, pompwagen en veel materiaal vervaardigen wij ruim 840 palen.

Aan de Haarlemmerstraatweg in Oegstgeest op de locatie van het voormalige MEOB terrein, wordt het nieuw bedrijventerrein De Boeg gerealiseerd. Op het terrein is in de nabije toekomst een grote diversiteit aan bedrijven te vinden met onder andere een tuincentrum, houthandel, bedrijfsverzamelgebouw en bouwmarkt. De bereikbaarheid is optimaal te noemen door de ligging van het bedrijventerrein direct aan de rijksweg A44, waardoor er een directe verbinding is naar zowel Amsterdam als Den Haag.

Gasloos bedrijventerrein

Project De Boeg is een van de eerste gasloze bedrijventerreinen van Nederland. De bedrijven op het terrein zullen gezamenlijk zonnepanelen inkopen en het terrein zal voorzien worden van verschillende WKO’s (warmte‐ en koudeopslag). Hierdoor kan het terrein volledig gasloos opereren. Namens Stadsruim, een advies‐ en projectmanagementbureau voor gebiedsontwikkeling kreeg de RvB Groep de opdracht alle civiele engineering en realisatie op zich te nemen voor de rondweg en voorbereiding van een aantal bedrijfsterreinen. Een creatief en uniek plan.

Default rsm 78 104
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Rob Sman, bel +31(0)299 409 542 of stuur ons een e-mail.