Uitbreiding garage Pluym - Vroom Funderingstechnieken
Default foto 05 04 19 13 30 34 hp

Uitbreiding garage Pluym

Op herhaling in Nijmegen! In 2013 legden wij de basis voor de nieuwe werkplaats met showroom voor Autobedrijf Frank Pluym. Nu zijn we terug voor een mooie uitbreiding van de zaak waar onderhoud en restauratie van oldtimers plaats gaat vinden.

Allereerst zijn de heiwerkzaamheden uitgevoerd. Doordat de uitbreiding aan het bestaande pand ligt, is gekozen voor betonschroefpalen. Daarna is de prefab fundering gemonteerd, hierin zijn voorzieningen opgenomen voor de staalconstructie en de begane grondvloer. Het staal komt op de ankers te staan die in de funderingsbalken zitten en moeten daarom op de millimeter nauwkeurig op zijn plek staan. Een samenwerking tussen onze stelleurs en meetdienst.

Traditioneel betonwerk

Nadat het pand wind- en waterdicht is gemaakt, wordt door ons de vloer gemaakt door traditioneel betonwerk. De paalkoppen worden schoongemaakt, werkvloeren aangebracht, wapeningsnetten geplaatst en daarna de beton gestort. De vloer wordt een paar uur na het storten uitgevlakt (gevlinderd). Na ongeveer 24 uur heeft de vloer een sterkte bereikt dat er op gelopen kan worden en na 28 dagen heeft de vloer zijn volledige sterkte om in gebruik te nemen als werkplaats.

Default spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.