38 woningen Koningskwartier - Vroom Funderingstechnieken
Default foto 03 05 19 08 26 38 hp

38 woningen Koningskwartier

​In Zevenhuizen leggen wij de fundering in opdracht van BAM Wonen. De 38 woningen die in fase 4 worden gerealiseerd, zijn verdeeld over 24 rijwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en zes vrijstaande woningen. De komende vijftien tot twintig jaar worden in dit gebied rond de 1200 woningen gerealiseerd.

Allereerst zijn door ons de heipalen aangebracht, deze zijn uitgevoerd als prefab betonnen heipaal die in de fabriek zijn geproduceerd. In de heipalen brengen wij stekken aan die zorgen voor een verbinding met de prefab fundering. Ook deze is prefab gemaakt in de fabriek, voorzien van voorzieningen zoals doorvoeren voor hemelwaterafvoeren, nuts aansluitingen en dergelijk. Op de de bouwplaats door ons geïnstalleerd door middel van een telekraan en twee stelleurs. Nadat alle elementen zijn geplaatst worden deze vast gegoten aan de palen.

BAM Wooncollectie

Alle woningtypes zijn afkomstig uit de BAM Wooncollectie. De woningen worden uitgevoerd in Oud Hollandse architectuur met een grote variatie in kleurstelling en metselwerk. De woningen hebben een royaal woonoppervlak variërend van 160 m2 tot en met 193 m2.

Default spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.