31 woningen De Zouterij - Vroom Funderingstechnieken
Default foto 04 06 19 09 01 49 hp

31 woningen De Zouterij

OP ENKA is een bijzondere locatie aan de oostkant van Ede, die zich de afgelopen jaren heeft getransformeerd van een voormalig fabrieksterrein naar een bijzondere locatie voor wonen, werken en recreëren. In opdracht van BAM realiseert Vroom de draagkracht voor 31 woningen.

Sinds de start van het eerste project in de gebiedsontwikkeling OP ENKA zijn nu bijna 700 woningen opgeleverd of in aanbouw. BAM Wonen bouwt hier een deel van en gebruiken hiervoor onze betonmortel schroefpalen en prefab funderingsbalken. Het project bestond officieel uit 38 woningen, maar doordat er geen kapvergunning werd verstrekt voor 2 oude bomen konden er 7 woningen niet worden gebouwd. Misschien worden deze woningen nog meegenomen in een volgende fase. Over enkele weken starten we met 66 woningen 'De Sterkerij', ook in Ede.

Historische architectuur

Het project bestaat uit rijwoningen rondom een sfeervol woonhof en uit geschakelde herenhuizen langs de Enkalaan. Het stedenbouwkundig plan en de architectuur zijn met respect voor de historie ontworpen door Humblé Martens & Willems architecten. Dit is onder meer terug te zien in de rijke detaillering van de woningen en het gebruik van sfeervolle, hoogwaardige materialen voor de inrichting van de openbare ruimte.

Default spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.