23 woningen Gracht Oost - Vroom Funderingstechnieken
Default foto 24 07 19 11 56 11 hp

23 woningen Gracht Oost

Met onze nieuwste aanwinst de Junttan PMx25 zijn wij eind juni gestart met het heien van ruim 280 stuks prefab heipalen op De Krijgsman in Muiden. Als de machine wordt afgevoerd, komt onze afdeling Vroom Betonbouw prefab funderingsbalken en bergingsvloeren monteren. Wij verzorgen ook het heitoezicht en maatvoering.

Vroom is niet voor het eerst en niet voor het laatst op De Krijgsman. Eerder werden al 61 woningen voor Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn en 22 woningen voor Dura Vermeer uitgevoerd. Voor het einde van dit jaar staan de Fortzicht woningen op het programma voor Dura Vermeer Midden West. Telkens worden prefab heipalen toegepast met daarop prefab funderingsbalken, tuinmuren en bergingsvloeren.

De Krijgsman

Varen, wandelen en recreĆ«ren in diverse parkjes zijn woorden die staan voor wonen in De Krijgsman. De Krijgsman en Muiden kennen een rijke historie. Nadat de trekvaart van Amsterdam naar Naarden was voltooid, verplaatste in 1702 een kruitfabriek van Amsterdam naar een afgelegen stuk land bij het kleine Muiden waar drie eeuwen later het fabrieksterrein De Krijgsman werd gesloten. Een periode waarin niet alleen de fabriek maar ook de omgeving veranderde. Muiden kreeg een rol in de militaire verdediging van Amsterdam en Utrecht, en heeft nu haar unieke plaats in de metropool Amsterdam.

Default spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.