64 woningen Hoef en Haag - Vroom Funderingstechnieken
Default img 4610 hp

64 woningen Hoef en Haag

In Vianen is gestart met het bouwen van 64 energie neutrale en gasvrije woningen in het dorp Hoef en Haag. Bij een regulier leefpatroon wordt net zoveel energie gebruikt als opgewekt. Een groot deel wordt gerealiseerd aan de gracht of aan de Meander, de nieuw aan te leggen watergang waardoor uitgekeken wordt over het water.

Voor dit project past Vroom twee producten toe. Beiden van prefab beton: 550 heipalen en 265 funderingsbalken. In de vorige fasen van Hoef en Haag werden ook beide producten gebruikt. Het aanbrengen van de heipalen gebeurt met de splinternieuwe Junttan PMx25, die pas vier weken geleden aan de vloot is toegevoegd.

Hoef en Haag

In samenwerking met de gemeente Vijfheerenlanden ontwikkelen AM en BPD Hoef en Haag een nieuw en sfeervol dorp van 1800 woningen tussen Vianen en Hagestein. Bewoners beschikken hier over een ruime woning in een groene, waterrijke en historische omgeving aan de Lek, op vijftien autominuten van Utrecht. Hoef en Haag is volop in ontwikkeling. De eerste twee fasen met circa zeshonderd woningen zijn al grotendeels gerealiseerd. Naast woningen komen er diverse voorzieningen waaronder een basisschool, supermarkt, kinderdagverblijf, gezondheidscentrum, kleinschalige winkels en horeca.

Default spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.