Distributiecentrum Prologis Park - Vroom Funderingstechnieken
Default sam 0039 hp

Distributiecentrum Prologis Park

We zien de distributiecentra de laatste tijd aanzienlijk groeien. De ontwerpen worden steeds energie neutraler en gezonder om in te werken. Met 28 laad- en lospunten voor vrachtauto's gaat het hier om een behoorlijke jongen, waarvoor 9.969 vibropalen in een smalle diameter (vibro-SD) zijn aangebracht.

Prologis Park Nieuwegein ligt op een uitstekende locatie in de buurt van Utrecht, een van de snelst groeiende gebieden van Nederland in de economische hotspot van Randstad. In Prologis Park Nieuwegein is een perceel grond met 5,6 hectare beschikbaar voor de ontwikkeling van een build-to-suit logistieke faciliteit van ongeveer 33.700 m². Flexibiliteit is een belangrijk kenmerk van het distributiecentrum. De grootte en locatie van de kantoorruimte kunnen in overleg met de klant worden bepaald. De faciliteit kan worden verdeeld in eenheden van ongeveer 16.800 m².

Ideale locatie

Vanwege de centrale ligging en het ideale infrastructuurnetwerk is de regio Utrecht een van de belangrijkste logistieke gebieden voor nationale distributiecentra geworden. Utrecht ligt op een centraal vervoersknooppunt, waar twee van de belangrijkste wegen in Nederland samenkomen, de snelwegen A12 en A2 die Amsterdam, Arnhem, Den Haag en Maastricht verbinden, evenals België en Duitsland. De regio heeft een binnenvaartterminal op het Amsterdam-Rijnkanaal. Amsterdam Airport Schiphol en Rotterdam The Hague Airport liggen in de nabijheid.

Default paul bochem a
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Paul Bochem, bel +31(0)299 409 541 of stuur ons een e-mail.