Zorgwoningen Kwadijkerpark - Vroom Funderingstechnieken
Default img 0484 hp

Zorgwoningen Kwadijkerpark

De laatste jaren wordt er op het Kwadijkerpark flink uitgebreid: de zorginstelling pleegt behoorlijk wat nieuwbouw. Dit keer drie nieuwe gebouwen, gepositioneerd aan de Flevostraat en het Noordpunt. Tijd voor ons om 640 palen de grond in te slaan.

De eerste paal van de nieuwbouw in Kwadijkerpark is geslagen door cliënte Sandra Scheper. Haar lootje werd getrokken door wethouder Harry Rotgans. Sandra was zeer verheugd dat zij in de heimachine mocht klimmen. Door een druk op de knop in de cabine ging de eerste paal de grond in. De andere cliënten van de Prinsenstichting die zich hiervoor hadden aangemeld, mochten op een rode knop drukken om ook een bijdrage aan het heien te leveren. Dat werd nog eens aangezet met een toeter en een confettiekanon. Aan het bouwhek hingen vlaggetjes die versierd waren door cliënten die naar de nieuwbouw gaan verhuizen.

Prinsenstichting

De bouw van 136 woonzorgeenheden voor de cliënten van de Prinsenstichting is verdeeld over drie gebouwen. De locaties in het Kwadijkerpark in Purmerend worden gebouwd in cottagestijl, net zoals de andere moderne locaties in het Kwadijkerpark. De locaties worden gasloos gebouwd en worden voorzien van zonnepanelen, zodat ze energieneutraal kunnen functioneren. Ervaringen bij eerdere bouwlocaties zijn gebruikt om van te leren. De deuropeningen zijn bijvoorbeeld breder en er worden beddenliften geïnstalleerd.

Default spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.