124 appartementen Gouwpark - Vroom Funderingstechnieken
Default  66669 zaandam  es hp

124 appartementen Gouwpark

De Volendamse HSB Bouw timmert op alle vlakken behoorlijk aan de weg, onder andere op het gebied van eigen projectontwikkeling. Project Gouwpark is daar een goed voorbeeld van, wij zijn trots dat we mee mogen werken aan dit prachtige project. Later dit jaar produceren wij ook de DPA palen voor 124 grondgebonden woningen in hetzelfde plan.

Omdat de appartementen (hoogbouw) een langere bouwtijd dan de grondgebonden woningen hebben worden daarvoor eerst de palen aangebracht. Halverwege dit jaar komen wij terug om ook de palen te schroeven voor de woningen (laagbouw). Voor de appartementen worden DPA  palen met een diameter van 460 mm en een lengte van 21 meter geschroefd. DPA palen zijn trilling- en geluidsarm, hierdoor heeft het naastgelegen ziekenhuis geen hinder van onze werkzaamheden. Het project is naar een ontwerp van Pleasant Places Happy People en wordt zowel ontwikkelt als gebouwd door HSB Bouw.

Gouwpark

Gouwpark in Zaandam ligt strategisch tussen de rivieren de Zaan en de Gouw en grenst direct aan het Burgemeester In ’t Veldpark en de wijk Hoornseveld. Gouwpark krijgt een brede variëteit aan type woningen. Het architectenbureau heeft een moderne, duurzame en zeer gevarieerde wijk ontworpen met appartementen, veranda-woningen, laanwoningen, hofwoningen, twee-onder-een-kappers en vrijstaande woningen.

Default spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.