15 woningen Plan van Dis - Vroom Funderingstechnieken
Default foto 08 04 2020 14 36 28 hp

15 woningen Plan van Dis

In Broek in Waterland is het mooie 'Plan van Dis' ontwikkelt. 15 Mooie woningen op een eiland, aan de rand van dit dorp. De ontwikkeling en bouw van het plan ligt in handen van Mercuur uit Purmerend. Gezien de lastig bereikbare locatie vroegen ze ons een variant in prefab beton uit te voeren, bestaande uit palen, funderingsbalken en kelder.

Broek in Waterland, de naam verklapt het al, slappe grond bestaande uit veen met veel water. De wegen naar het project toe hebben daar ook last van en hebben daarom een gewichtsbeperking. Om binnen de beperkingen te vallen is de heimachine deels gedemonteerd en zij de vrachten met prefab betonpalen en funderingsbalken niet helemaal vol geladen. Het resultaat mag er zijn, we kijken uit naar de verdere samenwerking met Mercuur.

Plan van Dis

De woningen zijn ontworpen in de karakteristieke Broeker bouwstijl. Daken bedekt met keramische dakpannen, gevels met veel hout, hier en daar wat baksteen en sierlijk getimmerde dakgoten maken deze bouwstijl zo geliefd. Plan Van Dis bevat een verscheidenheid aan vormen zoals landhuizen, een stolp en een hooihuisboerderij met voorhuis en kaakberg.

Default spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.