Wooneenheden Wisselspoor - Vroom Funderingstechnieken
Default  66682 woningen en appartementen utrecht  img 7434 hp

Wooneenheden Wisselspoor

Een samenwerking bestaande uit NS, Studioninedots, Delva Landscape Architecture, De Wijde Blik, Synchroon en gemeente Utrecht zorgt voor een prachtige invulling van de locatie Wisselspoor in Utrecht. De werkzaamheden zijn hiervoor in volle gang, onder andere door het schroeven van 472 stuks DPA palen, in twee fasen.

De palen hebben een diameter van 460 mm en staan met de voet in de zandplaat die op 17 meter diepte ligt. De uitvoering van de appartementen en woningen ligt in handen van Gebr. Blokland uit Hardinxveld-Giessendam.

Wisselspoor

Verborgen aan het spoor, ligt hier de voormalige Koninklijke Nederlandse Fabriek voor Werktuigen en Spoormaterieel, in de volksmond bekend als Werkspoor. Dit gebied wordt de aankomende jaren omgetoverd tot een fijn woonmilieu en met behoud van het industrieel erfgoed: zoals de oude hallen en delen van wissels en sporen. Dat maakt Wisselspoor een ‘stoer stukkie stad’. Naast een gevarieerd aanbod van woningen vind je hier interessante voorzieningen, zoals ambachtelijke horeca en creatieve ondernemers. De perfecte balans tussen ontspannen wonen en inspirerend werken. Met Wisselspoor leggen we de link naar het verleden en maken het een verrassende plek waar Utrecht trots op kan zijn.

Default rsm 78 104
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Rob Sman, bel +31(0)299 409 542 of stuur ons een e-mail.