Distributiecentrum Kaapstadweg - Vroom Funderingstechnieken
Default dsc07385 hp

Distributiecentrum Kaapstadweg

In het Amsterdamse Westelijke havengebied wordt gewerkt aan de nieuwbouw van een logistiek Distributiecentrum (DC), met expeditie en kantoren. De locatie ligt tussen culturele vrijhaven Ruigoord en de Amsterdamse Golfclub.

Het industriegebied aan de Kaapstadweg kenmerkt zich door distributiecentra. Het is ook niet voor het eerst dat wij hier een project uitvoeren voor Pleijsier Bouw. Voor gebouw B3 gaat het om 30.000m² warehouse, 2.500m² mezzanine vloer, 3 laadkuilen, 30 laad-/losplatforms, 481 structuurpalen en ca. 9.000 vloerpalen.

BREEAM Certificaat

De bouw van het distributiecentrum vind zo plaats dat er een certificaat voor duurzaamheid wordt afgegeven door BREEAM. Dat is een afkorting van Building Research Establishment Environmental Assessment Method en is een duurzaamheidskeurmerk voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu-impact. Een hoge BREEAM-score is van invloed op zowel de waarde, als op het groene imago van het gebouw en zou bovendien van invloed zijn op een gezondere en productievere werk- en leefomgeving.

Default rsm 78 104
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Rob Sman, bel +31(0)299 409 542 of stuur ons een e-mail.