Advies en onderzoek

Vroom Funderingstechnieken kent elk type paalsysteem door en door en heeft een ruime ervaring opgebouwd: vanaf paalpunt tot peil begane grond. De opdrachtgever kan ook geadviseerd worden over economisch interessante alternatieven. Vroom Funderingstechnieken houdt zich ook bezig met nieuwe funderingstechnieken, dan wel verbeterde versies van bestaande paalsystemen.

Alternatieven en meer

Indien relevant geeft Vroom Funderingstechnieken direct een advies over alternatieve paalsystemen, die mogelijk in aanmerking komen. Bijvoorbeeld Vibro-palen in plaats van prefab betonpalen. Of DPA-palen in plaats van betonschroefpalen.

Indien nuttig geeft Vroom Funderingstechnieken aan, dat het wellicht interessant is voor de opdrachtgever om ook het aanvullende betonwerk tot begane grond peil door haar te laten aanbieden, aannemen en uitvoeren.

All-in advies

Op verzoek geeft Vroom Funderingstechnieken een all-in advies over de meest optimale combinatie van paalsysteem en funderingsconstructie. Zowel constructief , economisch als uitvoerings- en milieutechnisch doorgelicht.

Advies en onderzoek
Advies en onderzoek
Advies en onderzoek
Advies en onderzoek
Advies en onderzoek
Naar boven