Vroom Funderingstechnieken
Img 07

KAM-adviseur (ft)

Vanuit je kennis en vaardigheden weet jij anderen te overtuigen van het veilig en kwaliteitsbewust uitvoeren van onze (bouw)projecten. Je levert daarvoor de juiste tools aan of ontwikkelt deze, om management en medewerkers te adviseren en te ondersteunen in het creëren en optimaliseren van een veilig werkklimaat. 

Default projectmanagervisual

Het is voor jou een uitdaging om medewerkers bewust te maken van de mogelijke risico’s die het werk met zich meebrengt. Door middel van onder andere toolboxinstructies, toolboxmeetings, werkplekinspecties, audits en het bespreken en afhandelen van klachten neem je de organisatie mee in deze bewustwording. Je levert bovendien een bijdrage in het bepalen en uitvoeren van corrigerende maatregelen. Ten behoeve van een optimale bedrijfsvoering houd je het kwaliteitssysteem up to date en zorg je ervoor dat de certificaten op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu behouden blijven. Met jouw inzicht en expertise adviseer je het management over de beste aanpak voor de organisatie en voert die vervolgens ook uit. Naast de functie van KAM-adviseur vervul je ook de functie van preventiemedewerker.


Wie we zijn  

Wij zijn een hardwerkende organisatie met een no-nonsense cultuur waar je prettig kunt samenwerken in een informele werksfeer. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen.

Wat we bieden

Een plek binnen Vroom waar je met creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom: een leuke job waar je echt iets kunt bijdragen. 

Functie-eisen

  • Opleiding MVK, maar HVK verdient de voorkeur;
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van normen en richtlijnen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu en Veiligheid, VCA, ISO en CROW400. 
  • Je hebt een onafhankelijke mening en weet daarin de ander ‘mee’ te nemen door je enthousiasme en overtuigingskracht;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke (advies)vaardigheden;
  • Je neemt initiatief, hebt lef en je weet mensen te motiveren.

Reageren

Wij bieden je een veelzijdige baan met goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is ons hoofdkantoor in Oosthuizen goed bereikbaar. Kijk naar de bedrijfsvideo op deze website om te proeven waar Vroom Funderingstechnieken voor staat! Ben jij de KAM-adviseur die de daad bij het woord wil voegen? Dan zien we je reactie graag verschijnen. Voor inhoudelijke vragen of het insturen van een sollicitatie, stuur een e-mail.