Vroom Funderingstechnieken
Img 07

Recruiter (ft)

Het klinkt als een cliché, maar geen dag is hetzelfde als recruiter bij Vroom! Je werk bestaat uit werving en selectie, maar vooral ook uit communiceren. Je komt te werken in een hecht en gezellig team dat nauw samenwerkt met personeelsplanning en management. Je bent betrokken bij het volledige recruitmentproces. Van het opzetten van wervingsacties tot het voeren en afhandelen van gesprekken met kandidaten.

Default projectmanagervisual

Je informeert, adviseert en enthousiasmeert potentiële medewerkers voor Vroom. Je zet social media in om jouw doelen te bereiken en onderhoudt contacten met uitzend- en W&S-bureaus, bezoekt scholen en vertegenwoordigt Vroom op banenmarkten, beurzen en evenementen. Jij bent het visitekaartje voor Vroom.  

Onze markt is continu in beweging. Jij anticipeert op de toekomst. Je bent een doener, die denkt in kansen en oplossingen. Je bent in staat om verder te kijken dan de vacature en het gewenste cv. Je doet wat je belooft en je herkent jezelf in de volgende punten:

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Organisatorisch talent en je bent in staat om onder druk prioriteiten te stellen;
  • Je bent kritisch op eigen functioneren en hebt de wil om dit continu te verbeteren;
  • Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve houding;
  • Je hebt ervaring met het werven via diverse (social)media kanalen;
  • Affiniteit met de bouw;
  • Vanuit jouw achtergrond ben je in staat onze wensen en die van de kandidaten te begrijpen en te vervullen.

Met de grote projecten die wij doen op het gebied van infra, utiliteitsbouw en woningbouw is het niet vreemd dat mensen graag bij Vroom werken. Er is een grote saamhorigheid en onderlinge betrokkenheid. En wat de arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden betreft, zijn wij verre van minimalistisch. Wij vinden een goede, gezonde en veilige werkplek belangrijk. Dat geldt ook voor goede branchecondities, waarvoor een zeer actieve branchevereniging zich inspant. Mensen moeten het idee hebben: Vroom zorgt goed voor mij. Die zorg komt bijvoorbeeld tot uiting in de ruimte en vrijheid die medewerkers krijgen. Ruimte om hun werk grotendeels zelf in te vullen bijvoorbeeld, maar ook ruimte om trainingen en opleidingen te volgen; wij stimuleren dat zelfs. Wij vinden dat werken vooral leuk moet zijn! Bekijk deze video, of bezoek onze website of facebookpagina.


Reageren

Herken je jezelf in bovenstaande, dan zijn we naar jou op zoek. Voor inhoudelijke vragen of het insturen van een sollicitatie, stuur een e-mail.