Vroom Funderingstechnieken
Img 07

Junior commercieel talent (ft)

Deze commerciële uitdaging geeft je de kans om opdrachten te verwerven die bijdragen aan de winstgevendheid en continuïteit van onze organisatie. Je bouwt een relatie op met bestaande en nieuwe opdrachtgevers waarbij de klantwensen centraal staan en je deze weet om te zetten naar een opdracht. In samenspraak met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het planmatig, efficiënt en effectief opstellen en uitbrengen van offertes, waarna je het proces volgt om te komen tot een opdrachtbevestiging. In deze hoedanigheid heb je veelvuldig contact met collega’s van het bedrijfsbureau, werkvoorbereiding en planning. 

Default dream marketing job

Wie we zijn 

Wij zijn een hardwerkende organisatie met een no-nonsense cultuur waar je prettig kunt samenwerken in een informele werksfeer. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. 

Wat we bieden

Er wordt tijd geïnvesteerd in een degelijk inwerktraject, waarbij in eerste instantie de nadruk zal liggen op het interne proces. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uiteindelijk door te groeien naar de functie van accountmanager. Het is een plek binnen Vroom waar je met creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom een leuke job waar je echt iets kunt bijdragen. 

Functie-eisen

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met funderingstechnieken is een pré;
  • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (NL, EN). Duits is een pré;
  • Je werkt zelfstandig en neemt (eigen) initiatief;
  • Je bent ondernemend en zonder de klantwensen uit het oog te verliezen, ga je voor het resultaat;
  • Je bent cijfermatig sterk, kunt interpreteren, analyseren en controleren;
  • Je bent administratief goed onderlegd.

Reageren

Herken je jezelf in bovenstaande, dan zijn we naar jou op zoek! Voor inhoudelijke vragen of het insturen van een motivatiebrief en CV, stuur een e-mail.