Vroom Funderingstechnieken
Img 07

Personeelscoördinator (ft)

Klinken termen als efficiency, teamplayer, probleemoplossend en flexibiliteit jou als muziek in de oren? Dan kies jij voor deze vacature van personeelscoördinator. In een gezellige - soms hectische - omgeving waar de telefoon roodgloeiend staat, voel jij je als een vis in het water.  

Default puzzel1

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het faciliteren, actualiseren en optimaliseren van de personeelsplanning. In nauw overleg met de operationeel manager, de bedrijfsleiders, projectleiders en afdeling personeelszaken plan je (bouwplaats)medewerkers in op de verschillende bouwprojecten. Daarbij houd je rekening met kennis en ervaring van de in te zetten medewerkers en afwezigheid wegens verlof of arbeidsongeschiktheid. Naast deze werkzaamheden coördineer je opleidingen, keuringen en andere taken die gericht zijn op het zo optimaal inzetten van het personeel. 

Je bent hier een natuurtalent in:
Je bent in staat om creatief mee te denken bij het inhuren van extra personeel of het doen van voorstellen voor wijzigingen in de planning waardoor de bouwprojecten geen of minder vertraging ondergaan. Je bent een kei in alle belanghebbenden te informeren over de (bijgestelde) personeelsplanning, je maakt projectgerelateerde overzichten en je benoemt de aandachtspunten. Je schiet zeker niet in de stress van een beetje hectiek, gezonde werkdruk en afwijkende werktijden. 

Dit heb je nodig:
Afgeronde MBO/HBO opleiding; 
Je beschikt over aantoonbare werkervaring met roostering en planning, bij voorkeur bij een aan de bouw gerelateerde onderneming.


Je kunt rekenen op:

  • Een zelfstandige en afwisselende baan bij een gezonde en betrouwbare organisatie;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring – UTA Bouw cao; 
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; 
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen onder andere door middel van scholing;
  • Regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten (zowel in- als extern);
  • Een fijne collegiale werksfeer met leuke collega's.

Reageren

Herken je jezelf in bovenstaande, dan zijn we naar jou op zoek. Voor inhoudelijke vragen of het insturen van een sollicitatie, bel of app Jerry Mast op nummer 06 53801548 of stuur een e-mail.