Missie en visie

Vroom is een internationaal opererend specialistisch funderingsbedrijf, met de focus op welzijn en milieu. We stellen klantwaarde centraal en voegen meerwaarde toe door onze expertise in te zetten en oplossingsgericht mee te denken bij de uitvoering van specialistische funderingswerken.

Missie

Vroom Funderingstechnieken is de internationaal opererende specialist in het aannemen en de totstandkoming van complexe funderingsprojecten. Wij streven naar de meest technische, duurzame en economische oplossing voor onze klanten. Onze expertise wordt projectmatig en oplossingsgericht ingezet. Vroom is werkzaam voor eindgebruikers en (hoofd)aannemers, in alle marktgebieden in Nederland en waar kansen zich voordoen, worden projecten met een internationaal karakter benut. Door continue opleiding, het werken in teamverbanden en het stimuleren van een proactieve houding, werkt Vroom met vakbekwame werknemers. Voor de uitvoering maken wij gebruik van een breed scala aan modern en specialistisch materieel.

Visie

Vroom stelt klantwaarde centraal en staat voor langdurige relaties. Blijvend innoveren maakt ons een aantrekkelijke werkgever en zorgt voor gedreven en vakbekwame werknemers. De toekomst is gericht op automatisering, innovaties, duurzaamheid, geluidsarme en trillingvrije funderingstechnieken. Men wil ons niet meer horen, voelen en zien.

Naar boven