Certificering

Vroom Funderingstechnieken is in het bezit van diverse certificaten die het beleid borgen dat Vroom Funderingstechnieken voert op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Deze certificaten zijn een compliment aan de medewerkers die zeer bewust omgaan met de risico’s die het vak met zich meebrengen. Wij voldoen hiermee aan de zorgplicht op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu.

VCA-certificaat

Het VCA-certificaat staat voor VGM Checklist Aannemers en wordt afgegeven voor het aannemen en uitvoeren van funderingswerkzaamheden en daarmee samenhangende activiteiten. Vroom Funderingstechnieken is in het bezit van het VCA** (twee sterren) certificaat.

Het VCA-certificaat kan hier worden gedownload.

NEN-EN-ISO 9001-certificaat

Het NEN-EN-ISO 9001-certificaat geeft een verantwoording van het productieproces, de interne procedures en de werkwijze bij de diverse funderingssystemen van begin tot eind.

Het ISO-certificaat kan hier worden gedownload.

Safety Culture Ladder-certificaat

De Safety Culture Ladder ( “de Veiligheidsladder”) is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag in bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. De SCL is bedoeld om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn is in een organisatie, hoe hoger de toegekende laddertrede.

Het SCL-certificaat kan hier worden gedownload.

Naar boven