Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden. Bekijk onze projecten wereldwijd.

in de grond gevormde palen

Deze op locatie geproduceerde palen hebben een korte voorbereidingstijd en minder transportbewegingen. Op de productielocatie kunnen de palen voor het produceren nog worden aangepast qua lengte, betonkwaliteit en hoeveelheid.

In de grond gevormde palen
trillings- en geluidsarme palen

Op binnenstedelijke en inbreilocaties worden veelal palen toegepast die tijdens de productie niet of nauwelijks trillingen en/of geluid veroorzaken. Wij bieden meerdere paalsystemen die aan deze eigenschappen voldoen.

Trillings- en geluidsarme palen
prefab palen

In de fabriek geproduceerde palen zijn geschikt voor vele toepassingen. De palen kunnen tot grote lengtes en in diverse schachtafmetingen worden verwerkt. Door heiend inbrengen kunnen deze geluid en trillingsoverlast geven voor omgeving.

Prefab palen
prefab betonbouw

Vroom Betonbouw biedt met een totaalpakket aan prefab betonconstructies en paalsystemen veelal een economisch alternatief. Desgewenst ontwerpen en rekenen we de aangeboden funderingsconstructie door.

Prefab betonbouw

Vroom hoofdkantoor verduurzaamd

We zijn verheugd om te delen dat Vroom Funderingstechnieken belangrijke stappen blijft zetten in verduurzaming. Deze keer richten we onze blik op ons hoofdkantoor in Oosthuizen. Voor Vroom is het investeren in en het volgen van de ontwikkelingen met betrekking tot ‘schone’ motoren en het terugdringen van (diesel)emissie niet nieuw. […]

Vroom aanwezig op Power Valley 2024

Vroom Funderingstechnieken was op zaterdag 18 mei 2024 aanwezig op het jaarlijkse tractor pulling event Power Valley in Oudkarspel. Vroom en tractor pulling: een perfecte match van kracht, innovatie, duurzaamheid en teamgeest. Daar waar brute kracht en technische finesse samenkomen. De kracht van innovatie Tractor pulling gaat om brute kracht […]

Welverdiend pensioen voor allrounder Dirk Jonk

Sinds zijn indiensttreding bij Vroom Funderingstechnieken in 1979 maakte het Dirk Jonk eigenlijk niet uit wat voor werk hij deed bij Vroom, zolang hij maar bezig was. Dat rood zijn kleur is, blijkt wel uit het feit dat hij pas na bijna 45 jaar met vervroegd pensioen is gegaan op […]

Hoe maak je ‘moeilijk’ bouwmaterieel elektrisch?

De bouw moet de komende jaren flink investeren in schonere machines op de bouwplaats. Dat staat in de routekaart Schoon en Emissieloos Bouwen (SEB). Maar welke mogelijkheden zijn er voor duurzamere bouwmachines? Een verhaal uit de recente praktijk, opgetekend door ING. Samen met Hillcon in Beilen maakte Vroom Funderingstechnieken afgelopen […]

BRL 2800 certificaat bevestigt kwaliteit en betrouwbaarheid

Met groot enthousiasme heeft Raymond Dekker namens Vroom de certificeringsopdracht ondertekend bij KIWA Nederland, die het montageproces van prefab elementen op de bouwplaats gaat certificeren. De productie van de prefab elementen is reeds eerder door KIWA gecertificeerd. Door nu aanvullend hierop het montageproces op de bouwplaats ook te gaan certificeren […]
Vroom hoofdkantoor verduurzaamd
Vroom aanwezig op Power Valley 2024
Welverdiend pensioen voor allrounder Dirk Jonk
Hoe maak je ‘moeilijk’ bouwmaterieel elektrisch?
BRL 2800 certificaat bevestigt kwaliteit en betrouwbaarheid
Projecten
Succesvolle bijdrage aan nieuw datacenter

Succesvolle bijdrage aan nieuw datacenter

Vroom Funderingstechnieken heeft bijgedragen aan de bouw van een nieuw datacentrum in Eemshaven. Van meetwerk tot heitoezicht, ons team verzorgde alle aspecten en voldeed aan de klantwensen voor een volledig zelfvoorzienende werkplek.
Hypermodern distributiecentrum

Hypermodern distributiecentrum

Voor GOLDBECK realiseert Vroom Funderingstechnieken de vibro-SD palen voor de bouw van een hypermodern distributiecentrum in Almere. Dit project toont onze toewijding aan maatwerk en efficiënte samenwerking.
132 appartementen ‘De Venen’ Den Haag

132 appartementen ‘De Venen’ Den Haag

Innovatief en sociaal wonen bij appartementen 'De Venen': Vroom Funderingstechnieken legt met oog voor de omgeving en minimale hinder de basis voor duurzaam woongenot in Den Haag.

Rood, jouw kleur?

Ben jij geboren voor het funderingsvak? Ben je een harde werker, leergierig, ambitieus en heb je een carrière voor ogen? Zie je jezelf misschien wel opklimmen van funderingswerker tot machinist op een funderingsmachine? Bekijk het filmpje hoe jouw loopbaan bij Vroom eruit kan zien.

Operationeel Directeur Materieelbeheer

Jouw opdracht Als Operationeel Directeur is het jouw taak om het multidisciplinair team (ca. 30 FTE) van Materieelbeheer Vroom te laten floreren. Materieelbeheer verzorgt het onderhoud en de revisies van het materieelpark, beheert de logistieke activiteiten en richt zich op verduurzaming, innovaties en investeringen. Daarnaast is zij een belangrijke schakel […]

Service coördinator

Klaar voor de volgende stap? Als Service coördinator heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het plannen en aansturen van de service monteurs. Jouw werkzaamheden Vanuit onze vestiging in Middelie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie bij het oplossen van storingen en […]

Calculator

Als calculator ben je in staat om offerte-aanvragen met betrekking tot paalsystemen te calculeren. Je begeleidt het traject van offerte-aanvraag tot aanbieding. Je zorgt voor een juiste prijsvorming en je berekent de commerciële en technische haalbaarheid van diverse projecten. Je beoordeelt deze op uitvoerbaarheid en constructieve aspecten. Je hebt altijd oog voor alternatieven en je hebt een adviserende rol naar afdeling verkoop, uitvoering en klanten.

Constructeur

Ben jij een enthousiaste constructeur die graag de praktijk en theorie combineert? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken! Wij bieden jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen een groeiend familiebedrijf.
Naar boven