Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden. Bekijk onze projecten wereldwijd.

in de grond gevormde palen

Deze op locatie geproduceerde palen hebben een korte voorbereidingstijd en minder transportbewegingen. Op de productielocatie kunnen de palen voor het produceren nog worden aangepast qua lengte, betonkwaliteit en hoeveelheid.

In de grond gevormde palen
trillings- en geluidsarme palen

Op binnenstedelijke en inbreilocaties worden veelal palen toegepast die tijdens de productie niet of nauwelijks trillingen en/of geluid veroorzaken. Wij bieden meerdere paalsystemen die aan deze eigenschappen voldoen.

Trillings- en geluidsarme palen
prefab palen

In de fabriek geproduceerde palen zijn geschikt voor vele toepassingen. De palen kunnen tot grote lengtes en in diverse schachtafmetingen worden verwerkt. Door heiend inbrengen kunnen deze geluid en trillingsoverlast geven voor omgeving.

Prefab palen
prefab betonbouw

Vroom Betonbouw biedt met een totaalpakket aan prefab betonconstructies en paalsystemen veelal een economisch alternatief. Desgewenst ontwerpen en rekenen we de aangeboden funderingsconstructie door.

Prefab betonbouw

Totaalpakket voor funderingen in de utiliteitsbouw

Bij Vroom Betonbouw begrijpen we dat elke bouwplaats zijn unieke uitdagingen en eisen heeft. Daarom bieden we een totaalpakket aan voor funderingen in de utiliteitsbouw, dat op maat kan worden gemaakt voor elke klant. Of het nu gaat om prefab betonelementen, in het werk gestort beton of een combinatie, wij […]

Meerderheidsbelang in VDB Funderingstechnieken

Vroom Holding heeft het meerderheidsbelang in VDB Funderingstechnieken verkregen. Vroom Funderingstechnieken doet met de acquisitie van VDB Funderingstechnieken een tweede overname dit jaar en breidt de dienstverlening verder uit. Vroom Funderingstechnieken, een van de grootste funderingsbedrijven van Nederland, heeft een meerderheidsbelang in VDB Funderingstechnieken verkregen. Met deze strategische acquisitie breidt […]

Feestpaal voor EuroParcs Enkhuizer Strand

Na jaren van overleg met verschillende instanties, burgerparticipatie en planvorming is de bouw van vakantiepark Enkhuizer Strand van start gegaan. Op 1 juli is de 100e paal geslagen voor 154 vakantiewoningen. De werkzaamheden zijn in volle gang en liggen op koers om in oktober de eerste vakantiewoningen in gebruik te […]

Educatie op de bouwplaats

Op een regenachtige ochtend fietsten de leerlingen van basisschool De Sterrenzanger uit Alkmaar vol enthousiasme naar de bouwplaats van het nieuwe Ringerskwartier in Alkmaar. Ondanks de regen lieten de kinderen zich niet ontmoedigen en begonnen ze de dag vol nieuwsgierigheid en energie. Bij aankomst kregen de leerlingen een uitgebreide en […]

Partnerovereenkomst Vroom en Heembouw

In de afgelopen jaren hebben Vroom Betonbouw en Vroom Funderingstechnieken met Heembouw diverse woonwijken mogen realiseren, waarbij de onderlinge samenwerking en het vertrouwen tot goede prestaties hebben geleid. Met mooie woonwijken en tevreden klanten als resultaat. Door beide bedrijven wordt veel waarde gehecht aan het versterken van de samenwerking met […]
Totaalpakket voor funderingen in de utiliteitsbouw
Meerderheidsbelang in VDB Funderingstechnieken
Feestpaal voor EuroParcs Enkhuizer Strand
Educatie op de bouwplaats
Partnerovereenkomst Vroom en Heembouw
Projecten
Levendig eilandleven: De Oosterlingen

Levendig eilandleven: De Oosterlingen

De Oosterlingen, zeven unieke gebouwen op het historische Oostenburg in Amsterdam. Deze woningen combineren stedelijk leven met natuur. Voor een duurzame en biodiverse toekomst.
Samenwerking in Noorderlicht Fase 2

Samenwerking in Noorderlicht Fase 2

Dankzij innovatieve funderingstechnieken genieten bewoners in diverse doelgroepen straks van duurzaamheid en comfort in hun nieuwe, veelzijdige beneden-bovenwoningen in Noorderlicht fase 2.
Snel en zorgvuldig funderen in Den Ilp

Snel en zorgvuldig funderen in Den Ilp

Vroom Funderingstechnieken startte binnen vijf weken met de fundering voor een woning in Den Ilp, gebruikmakend van prefab heipalen. De samenwerking met Tervoort's Bouwbedrijf verliep bijzonder prettig en effectief en zorgde voor een snelle start van het project.

Rood, jouw kleur?

Ben jij geboren voor het funderingsvak? Ben je een harde werker, leergierig, ambitieus en heb je een carrière voor ogen? Zie je jezelf misschien wel opklimmen van funderingswerker tot machinist op een funderingsmachine? Bekijk het filmpje hoe jouw loopbaan bij Vroom eruit kan zien.

Operationeel Directeur Materieelbeheer

Jouw opdracht Als Operationeel Directeur is het jouw taak om het multidisciplinair team (ca. 30 FTE) van Materieelbeheer Vroom te laten floreren. Materieelbeheer verzorgt het onderhoud en de revisies van het materieelpark, beheert de logistieke activiteiten en richt zich op verduurzaming, innovaties en investeringen. Daarnaast is zij een belangrijke schakel […]

Service coördinator

Klaar voor de volgende stap? Als Service coördinator heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het plannen en aansturen van de service monteurs. Jouw werkzaamheden Vanuit onze vestiging in Middelie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie bij het oplossen van storingen en […]

Calculator

Als calculator ben je in staat om offerte-aanvragen met betrekking tot paalsystemen te calculeren. Je begeleidt het traject van offerte-aanvraag tot aanbieding. Je zorgt voor een juiste prijsvorming en je berekent de commerciële en technische haalbaarheid van diverse projecten. Je beoordeelt deze op uitvoerbaarheid en constructieve aspecten. Je hebt altijd oog voor alternatieven en je hebt een adviserende rol naar afdeling verkoop, uitvoering en klanten.

Constructeur

Ben jij een enthousiaste constructeur die graag de praktijk en theorie combineert? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken! Wij bieden jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen een groeiend familiebedrijf.
Naar boven