Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden. Bekijk onze projecten wereldwijd.

in de grond gevormde palen

Deze op locatie geproduceerde palen hebben een korte voorbereidingstijd en minder transportbewegingen. Op de productielocatie kunnen de palen voor het produceren nog worden aangepast qua lengte, betonkwaliteit en hoeveelheid.

In de grond gevormde palen
trillings- en geluidsarme palen

Op binnenstedelijke en inbreilocaties worden veelal palen toegepast die tijdens de productie niet of nauwelijks trillingen en/of geluid veroorzaken. Wij bieden meerdere paalsystemen die aan deze eigenschappen voldoen.

Trillings- en geluidsarme palen
prefab palen

In de fabriek geproduceerde palen zijn geschikt voor vele toepassingen. De palen kunnen tot grote lengtes en in diverse schachtafmetingen worden verwerkt. Door heiend inbrengen kunnen deze geluid en trillingsoverlast geven voor omgeving.

Prefab palen
prefab betonbouw

Vroom Betonbouw biedt met een totaalpakket aan prefab betonconstructies en paalsystemen veelal een economisch alternatief. Desgewenst ontwerpen en rekenen we de aangeboden funderingsconstructie door.

Prefab betonbouw

Meedenken over complexe funderingsoplossingen

We zien het gelukkig steeds vaker, onze betrokkenheid bij projecten in de ontwerpfase. Zeker voor locaties als deze is het fijn als wij mee kunnen denken in de beste manier van funderen. “De Laamens locatie, tot voor kort in gebruik als jachthaven, is herontwikkeld tot woon- en recreatiegebied met 90 […]

Meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek

Vroom Holding heeft het meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek verkregen. Met deze acquisitie breidt Vroom de diensten op het gebied van complete funderingsconstructies verder uit en zet hiermee een volgende stap in de belofte haar klanten steeds verder te ontzorgen als allrounder in paalsystemen en (prefab) funderingsconstructies. Samen met […]

Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom

Op een memorabele woensdagavond, 27 maart, stonden twee teams met uiteenlopende achtergronden tegenover elkaar op het voetbalveld: het Vroom Voetbalteam en de gecombineerde kracht van Ajax/Only Friends. In Amsterdam-Noord, omgeven door de levendige sfeer van het Friendship Sports Centre, ontspon zich een wedstrijd die meer was dan alleen een strijd […]

Techniekdag 2024 bij Crescendo

Op woensdag 20 maart 2024 was Vroom Funderingstechnieken van 10:00 tot 19:00 uur aanwezig op de Techniekdag bij Crescendo in Hoorn. Middels een looproute kwamen de bezoekers langs alle stands van deelnemende bedrijven. Buiten werden verschillende machines opgesteld die door de bezoekers van dichtbij werden worden bewonderd. Op deze wijze […]

Nieuwe websites

Vroom Funderingstechnieken en Vroom Betonbouw lanceren nieuwe websites. In de periode december 2023 tot en met maart 2024 is er met veel enthousiasme gewerkt aan de totstandkoming van onze nieuwe websites. We hebben er bewust voor gekozen om de bestaande websites qua navigatie zoveel mogelijk intact te houden, zodat de […]
Meedenken over complexe funderingsoplossingen
Bron± Triple-D visualisaties
Meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek
Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom
Techniekdag 2024 bij Crescendo
Nieuwe websites
Projecten
ZOHO: 31 woningen in Rotterdam

ZOHO: 31 woningen in Rotterdam

Met respect voor de stedelijke omgeving vervaardigt Vroom Funderingstechnieken in opdracht van Giesbers Bouw de DPA schroefpalen voor de fundering van 17 woningen en 14 appartementen in Rotterdam.
Nieuwbouwwoning op DPA schroefpalen

Nieuwbouwwoning op DPA schroefpalen

In het pittoreske dorp De Goorn (Noord-Holland) heeft Vroom Funderingstechnieken DPA schroefpalen geïnstalleerd voor een nieuwbouwproject van Roelofsen Bouwbedrijf.
Duurzame innovatie bij Fugro

Duurzame innovatie bij Fugro

In Nootdorp vervaardigen wij vibropalen voor de fundering van het nieuwe hoofdkantoor van Fugro, een mooi en uitdagend project dat aan alle duurzaamheidseisen voor nu en voor de toekomst voldoet.

Rood, jouw kleur?

Ben jij geboren voor het funderingsvak? Ben je een harde werker, leergierig, ambitieus en heb je een carrière voor ogen? Zie je jezelf misschien wel opklimmen van funderingswerker tot machinist op een funderingsmachine? Bekijk het filmpje hoe jouw loopbaan bij Vroom eruit kan zien.

Operationeel Directeur Materieelbeheer

Jouw opdracht Als Operationeel Directeur is het jouw taak om het multidisciplinair team (ca. 30 FTE) van Materieelbeheer Vroom te laten floreren. Materieelbeheer verzorgt het onderhoud en de revisies van het materieelpark, beheert de logistieke activiteiten en richt zich op verduurzaming, innovaties en investeringen. Daarnaast is zij een belangrijke schakel […]

Calculator

Als calculator ben je in staat om offerte-aanvragen met betrekking tot paalsystemen te calculeren. Je begeleidt het traject van offerte-aanvraag tot aanbieding. Je zorgt voor een juiste prijsvorming en je berekent de commerciële en technische haalbaarheid van diverse projecten. Je beoordeelt deze op uitvoerbaarheid en constructieve aspecten. Je hebt altijd oog voor alternatieven en je hebt een adviserende rol naar afdeling verkoop, uitvoering en klanten.

Constructeur

Ben jij een enthousiaste constructeur die graag de praktijk en theorie combineert? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken! Wij bieden jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen een groeiend familiebedrijf.

Heier / funderingswerker

Wil jij graag meewerken aan de mooiste funderingsprojecten van Nederland? Ben jij iemand die van aanpakken houdt en goed kan werken in klein teamverband? Pak dan deze kans en bouw verder aan je toekomst bij ons! Wie zijn wij? Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij […]
Naar boven