Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden. Bekijk onze projecten wereldwijd.

in de grond gevormde palen

Deze op locatie geproduceerde palen hebben een korte voorbereidingstijd en minder transportbewegingen. Op de productielocatie kunnen de palen voor het produceren nog worden aangepast qua lengte, betonkwaliteit en hoeveelheid.

In de grond gevormde palen
trillings- en geluidsarme palen

Op binnenstedelijke en inbreilocaties worden veelal palen toegepast die tijdens de productie niet of nauwelijks trillingen en/of geluid veroorzaken. Wij bieden meerdere paalsystemen die aan deze eigenschappen voldoen.

Trillings- en geluidsarme palen
prefab palen

In de fabriek geproduceerde palen zijn geschikt voor vele toepassingen. De palen kunnen tot grote lengtes en in diverse schachtafmetingen worden verwerkt. Door heiend inbrengen kunnen deze geluid en trillingsoverlast geven voor omgeving.

Prefab palen
prefab betonbouw

Vroom Betonbouw biedt met een totaalpakket aan prefab betonconstructies en paalsystemen veelal een economisch alternatief. Desgewenst ontwerpen en rekenen we de aangeboden funderingsconstructie door.

Prefab betonbouw

Educatie op de bouwplaats

Op een regenachtige ochtend fietsten de leerlingen van basisschool De Sterrenzanger uit Alkmaar vol enthousiasme naar de bouwplaats van het nieuwe Ringerskwartier in Alkmaar. Ondanks de regen lieten de kinderen zich niet ontmoedigen en begonnen ze de dag vol nieuwsgierigheid en energie. Bij aankomst kregen de leerlingen een uitgebreide en […]

Partnerovereenkomst Vroom en Heembouw

In de afgelopen jaren hebben Vroom Betonbouw en Vroom Funderingstechnieken met Heembouw diverse woonwijken mogen realiseren, waarbij de onderlinge samenwerking en het vertrouwen tot goede prestaties hebben geleid. Met mooie woonwijken en tevreden klanten als resultaat. Door beide bedrijven wordt veel waarde gehecht aan het versterken van de samenwerking met […]

Dit vinden onze klanten

Sinds 2019 meten wij structureel de tevredenheid van onze klanten. Dit doen we met een wekelijkse enquête die wordt gestuurd aan alle klanten waarvan het werk recent is opgeleverd. De vraag “Bent u tevreden over de prestaties van ons bedrijf?” is in 79% van de gevallen positief beantwoord, 17% antwoordde […]

Vroom hoofdkantoor verduurzaamd

We zijn verheugd om te delen dat Vroom Funderingstechnieken belangrijke stappen blijft zetten in verduurzaming. Deze keer richten we onze blik op ons hoofdkantoor in Oosthuizen. Voor Vroom is het investeren in en het volgen van de ontwikkelingen met betrekking tot ‘schone’ motoren en het terugdringen van (diesel)emissie niet nieuw. […]

Vroom aanwezig op Power Valley 2024

Vroom Funderingstechnieken was op zaterdag 18 mei 2024 aanwezig op het jaarlijkse tractor pulling event Power Valley in Oudkarspel. Vroom en tractor pulling: een perfecte match van kracht, innovatie, duurzaamheid en teamgeest. Daar waar brute kracht en technische finesse samenkomen. De kracht van innovatie Tractor pulling gaat om brute kracht […]
Educatie op de bouwplaats
Partnerovereenkomst Vroom en Heembouw
Dit vinden onze klanten
Vroom hoofdkantoor verduurzaamd
Vroom aanwezig op Power Valley 2024
Projecten
Snel en zorgvuldig funderen in Den Ilp

Snel en zorgvuldig funderen in Den Ilp

Vroom Funderingstechnieken startte binnen vijf weken met de fundering voor een woning in Den Ilp, gebruikmakend van prefab heipalen. De samenwerking met Tervoort's Bouwbedrijf verliep bijzonder prettig en effectief en zorgde voor een snelle start van het project.
Modern wonen in Alkmaar met historisch karakter

Modern wonen in Alkmaar met historisch karakter

Het nieuwe Ringerskwartier in Alkmaar, waar historie en moderniteit elkaar ontmoeten aan het Noord-Hollands Kanaal, biedt straks 273 luxe appartementen en drie parkeerlagen.
Succesvolle bijdrage aan nieuw datacenter

Succesvolle bijdrage aan nieuw datacenter

Vroom Funderingstechnieken heeft bijgedragen aan de bouw van een nieuw datacentrum in Eemshaven. Van meetwerk tot heitoezicht, ons team verzorgde alle aspecten en voldeed aan de klantwensen voor een volledig zelfvoorzienende werkplek.

Rood, jouw kleur?

Ben jij geboren voor het funderingsvak? Ben je een harde werker, leergierig, ambitieus en heb je een carrière voor ogen? Zie je jezelf misschien wel opklimmen van funderingswerker tot machinist op een funderingsmachine? Bekijk het filmpje hoe jouw loopbaan bij Vroom eruit kan zien.

Operationeel Directeur Materieelbeheer

Jouw opdracht Als Operationeel Directeur is het jouw taak om het multidisciplinair team (ca. 30 FTE) van Materieelbeheer Vroom te laten floreren. Materieelbeheer verzorgt het onderhoud en de revisies van het materieelpark, beheert de logistieke activiteiten en richt zich op verduurzaming, innovaties en investeringen. Daarnaast is zij een belangrijke schakel […]

Service coördinator

Klaar voor de volgende stap? Als Service coördinator heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het plannen en aansturen van de service monteurs. Jouw werkzaamheden Vanuit onze vestiging in Middelie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie bij het oplossen van storingen en […]

Calculator

Als calculator ben je in staat om offerte-aanvragen met betrekking tot paalsystemen te calculeren. Je begeleidt het traject van offerte-aanvraag tot aanbieding. Je zorgt voor een juiste prijsvorming en je berekent de commerciële en technische haalbaarheid van diverse projecten. Je beoordeelt deze op uitvoerbaarheid en constructieve aspecten. Je hebt altijd oog voor alternatieven en je hebt een adviserende rol naar afdeling verkoop, uitvoering en klanten.

Constructeur

Ben jij een enthousiaste constructeur die graag de praktijk en theorie combineert? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken! Wij bieden jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen een groeiend familiebedrijf.
Naar boven