27-03-2024

Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom

Op een memorabele woensdagavond, 27 maart, stonden twee teams met uiteenlopende achtergronden tegenover elkaar op het voetbalveld: het Vroom Voetbalteam en de gecombineerde kracht van Ajax/Only Friends.

In Amsterdam-Noord, omgeven door de levendige sfeer van het Friendship Sports Centre, ontspon zich een wedstrijd die meer was dan alleen een strijd om punten. Het was een viering van inclusiviteit, veerkracht en gemeenschapszin.

Het Only Friends selectieteam, verrijkt met de ervaring van oud-voetballers van Ajax, heeft zich de afgelopen zes seizoenen bewezen als een formidabele tegenstander in de 5e klasse van de KNVB. Hun team, samengesteld uit spelers met een lichte beperking, straalt een ongekende wilskracht en toewijding uit. Vroom Funderingstechnieken, een bedrijf met een sterk geloof in maatschappelijke bijdrage, nam het op tegen deze indrukwekkende tegenstander, gedreven door een vergelijkbaar karakter van positieve impact en ondersteuning.

De wedstrijd begon na een stevige warming-up onder een nagenoeg heldere hemel, met de geur van vers gemaaid gras die over het veld waaide. Het tikken van de noppen in de catacomben en het geroezemoes van de verwachtingsvolle toeschouwers was voelbaar. Vanaf het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat beide teams erop gebrand waren om hun beste spel te laten zien, een belichaming van doorzettingsvermogen en teamgeest.

Het spel ontvouwde zich met een dynamiek die de toeschouwers op het puntje van hun stoel hield. Ondanks de indrukwekkende samenwerking en synergie binnen het team van Ajax/Only Friends, werd het duidelijk dat Vroom een formidabele tegenstander was. Met onverzettelijke vastberadenheid en tactisch inzicht wist Vroom de verdediging van Ajax/Only Friends te doorbreken, resulterend in twee doelpunten vóór rust in het voordeel van Vroom.

[tekst gaat verder onder de foto’s]

Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom
Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom
Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom
Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom
Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom
Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom
Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom
Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom
Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom

Coaches Peter Vroom en Theo van Putten hoefden in de rust weinig bij te stellen aan de sterke opstelling en met enkele tactische aanwijzingen gingen de teams het veld weer op voor de tweede helft.

Ajax/Only Friends bood gedurende de eerste twaalf minuten goed tegenstand, maar de 0-3 kon niet worden voorkomen. Het verloop van de tweede helft werd gekenmerkt door een over en weer van strakke passes, schoten op doel en reddingen van beide keepers. Toch bleek dat het team van Vroom in voetballend opzicht sterker was. Er werd nog vijf keer gescoord door Vroom, wat resulteerde in een eindstand van 0-8.

Deze eindstand, een overwinning voor Vroom, symboliseert niet alleen hun triomf op het scorebord maar ook hun toewijding aan maatschappelijke betrokkenheid. Door deze overwinning onderstrepen zij hun steun voor de nobele zaak van Only Friends: het bevorderen van sport onder jongeren met een beperking. Vroom bewijst hiermee dat succes op het veld hand in hand gaat met het maken van een positieve impact buiten de lijnen.

Het beeldverslag van de wedstrijd toont niet alleen de actie op het veld, maar ook de unieke sfeer en het gemeenschapsgevoel van de avond. Deze visuele documentatie dient als een blijvende herinnering aan een wedstrijd die meer was dan een sportevenement: het was een manifestatie van de kracht van inclusiviteit en de impact van samenwerking voor een goed doel.

Vroom Funderingstechnieken, in hun streven naar maatschappelijke ondersteuning, heeft wederom laten zien dat hun betrokkenheid verder reikt dan de zakelijke wereld. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en de Only Friends Benefit Nights, bevestigen zij hun belofte aan het verbeteren van levenskwaliteit en het bieden van hoop en veerkracht aan jonge sporters met een beperking.

Zo eindigde een avond die in het teken stond van meer dan voetbal alleen; het was een viering van menselijkheid, verbinding en de onwrikbare overtuiging dat sport de kracht heeft om levens te veranderen. Vroom en Ajax/Only Friends blijven inspireren, zowel op als buiten het veld, als voorbeeld van wat mogelijk is wanneer we samenwerken voor een groter doel.

Vroom zijn we samen!

PS
Lees hier meer over onze maatschappelijke ondersteuning.

Meer nieuws

Meedenken over complexe funderingsoplossingen
Bron± Triple-D visualisaties
10-04-2024

Meedenken over complexe funderingsoplossingen

We zien het gelukkig steeds vaker, onze betrokkenheid bij projecten in de ontwerpfase. Zeker voor locaties als deze is het fijn als wij mee kunnen denken in de beste manier van funderen. “De Laamens locatie, tot voor kort in gebruik als jachthaven, is herontwikkeld tot woon- en recreatiegebied met 90 […]
Meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek
08-04-2024

Meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek

Vroom Holding heeft het meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek verkregen. Met deze acquisitie breidt Vroom de diensten op het gebied van complete funderingsconstructies verder uit en zet hiermee een volgende stap in de belofte haar klanten steeds verder te ontzorgen als allrounder in paalsystemen en (prefab) funderingsconstructies. Samen met […]
Techniekdag 2024 bij Crescendo
21-03-2024

Techniekdag 2024 bij Crescendo

Op woensdag 20 maart 2024 was Vroom Funderingstechnieken van 10:00 tot 19:00 uur aanwezig op de Techniekdag bij Crescendo in Hoorn. Middels een looproute kwamen de bezoekers langs alle stands van deelnemende bedrijven. Buiten werden verschillende machines opgesteld die door de bezoekers van dichtbij werden worden bewonderd. Op deze wijze […]
Naar boven