13-11-2023

Dit vinden onze klanten

Sinds 2019 meten wij structureel de tevredenheid van onze klanten. Dit doen we met een wekelijkse enquête die wordt gestuurd aan alle klanten waarvan het werk recent is opgeleverd.

De vraag “Bent u tevreden over de prestaties van ons bedrijf?” is in 82% van de gevallen positief beantwoord, 14% antwoordde neutraal en 4% gaf aan niet (geheel) tevreden te zijn.

In de enquête wordt ook gevraagd naar een toelichting op het gegeven antwoord en of de respondent kan aangeven wat eventuele verbeterpunten zijn. Alle antwoorden worden geanalyseerd, intern besproken en meegenomen in de verdere optimalisatie van onze dienstverlening en de uitvoering van de werkzaamheden. Hieronder een aantal quotes van onze klanten in de metingen van het afgelopen kwartaal.

Quotes

Eddie van Olst, Prins Bouw
“Vanaf offerte-aanvraag is er adequaat omgegaan met onze vragen en wensen.”

Robert Wegdam, Janssen de Jong Bouw Noord
“De afspraken zijn netjes nagekomen en als er problemen waren, werd er snel geschakeld.”

Jordy van Rooijen, H4A
“Ik ben erg tevreden over de communicatie en de kwaliteit die geleverd is!”

Swen Arendse, De Vries en Verburg
“Heiwerk, de uitvoering zelf, is goed verlopen. Startdatum kan beter gecommuniceerd worden. Al werd dit wel ook mede verstoord door een stelling die kapot aangevoerd werd. Hierdoor liepen we aardig uit qua planning. Mijn advies als verbeterpunt: voorafgaand aan transport dus eigenlijk controleren of de stelling nog wel werkend was/is wanneer deze een tijd heeft stilgestaan.”

Loek Gerekens, Bouwbedrijf DBG
“Alles liep voorspoedig.”

Jan-Wim Verhoeff, Franki Grondtechnieken BV
“Prettig samengewerkt. Dagelijkse verstrekking van de paalrapporten kan worden verbeterd.”

Erik Iterson, Aannemersbedrijf Henk van Iterson BV
“Netjes op tijd en afspraak is afspraak.”

Aad van Keulen, DVPP BV
“Prima en op tijd uitgevoerd.”

Ildar Vleugels, Stevacon Bouw BV
“Soepel verloop tijdens uitvoering en kwaliteit was zoals afgesproken. Tijdens het vooroverleg over de werkzaamheden werden een aantal aandachtspunten/problemen aangekaart. Na deze allemaal ondervangen te hebben voor de uitvoering, werd door de uitvoerende partij aangegeven dat dit veelal overbodig was.”

Erik Beltman, PHB
“Fijne jongens om mee samen te werken.”

Ben Vermeer, Dura Vermeer Bouw Midden West
“Afspraken die gemaakt worden, worden ook nagekomen. De werkzaamheden die Vroom uitvoert (heien en montage prefab funderingen) hebben jullie prima op orde.”

Dit vinden onze klanten
Dit vinden onze klanten

Meer nieuws

Meedenken over complexe funderingsoplossingen
Bron± Triple-D visualisaties
10-04-2024

Meedenken over complexe funderingsoplossingen

We zien het gelukkig steeds vaker, onze betrokkenheid bij projecten in de ontwerpfase. Zeker voor locaties als deze is het fijn als wij mee kunnen denken in de beste manier van funderen. “De Laamens locatie, tot voor kort in gebruik als jachthaven, is herontwikkeld tot woon- en recreatiegebied met 90 […]
Meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek
08-04-2024

Meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek

Vroom Holding heeft het meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek verkregen. Met deze acquisitie breidt Vroom de diensten op het gebied van complete funderingsconstructies verder uit en zet hiermee een volgende stap in de belofte haar klanten steeds verder te ontzorgen als allrounder in paalsystemen en (prefab) funderingsconstructies. Samen met […]
Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom
27-03-2024

Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom

Op een memorabele woensdagavond, 27 maart, stonden twee teams met uiteenlopende achtergronden tegenover elkaar op het voetbalveld: het Vroom Voetbalteam en de gecombineerde kracht van Ajax/Only Friends. In Amsterdam-Noord, omgeven door de levendige sfeer van het Friendship Sports Centre, ontspon zich een wedstrijd die meer was dan alleen een strijd […]
Naar boven