24-02-2023

Dit vinden onze klanten

Wij meten continu de tevredenheid van onze klanten.

Dit doen we met een wekelijkse enquête die wordt gestuurd aan alle klanten waarvan het werk is opgeleverd. De vraag “Bent u tevreden over de prestaties van ons bedrijf?” is in 79% van de gevallen positief beantwoord, 16% antwoordde neutraal en 5% gaf aan niet (geheel) tevreden te zijn. In de enquête wordt ook gevraagd naar een toelichting op het gegeven antwoord en of de respondent kan aangeven wat eventuele verbeterpunten zijn. Alle antwoorden worden geanalyseerd, intern besproken en meegenomen in de verdere optimalisatie van onze dienstverlening. Hieronder een aantal quotes van onze klanten in de metingen van het afgelopen kwartaal.

Quotes

Leander Marelis, De Vries en Verburg
“De planning van dit project is door vertraging in de vergunningverlening regelmatig uitgesteld. Heel fijn dat Vroom hier flexibel mee is omgegaan. Goed dat jullie deze enquête na afronding van de werkzaamheden versturen.”

R. van Dasselaar, Heijmans Huizen
“Deskundig personeel. Goede contacten en snelle uitvoering.”

Ferdie Verberne, FIT Real Estate BV
“Heldere communicatie, zeer deskundig en goede planning. Verbeterpunt: informatieoverdracht van verkoop naar uitvoering.”

Ruud Kerver, Van Wijnen
“Goede open samenwerking. Naar mijn mening is de selectie van de partij voor het doormeten van de palen en het vooraf in de keten vaststellen welke nauwkeurigheid aangehouden dient te worden wel een verbeterpunt.”

J.P. van der Giessen, BAM Wonen Nieuwbouw Concepten
“Netjes gewerkt, goede communicatie.”

Christiaan Hakstege, GMB Civiel
“Tijdig en goede prijs/kwaliteitverhouding. Aandachtspuntje is de medewerking in gesprekken met ontwerpende partij ten aanzien van de paalberekeningen.”

Anoniem
“Meewerkend, oplossingsgericht.”

Nils Pronk, HSB Bouw
“Strakke planning, juiste kwaliteit, altijd bereikbaar. Tip: zelf altijd dragline schotten meenemen in jullie eindprijs.”

Anoniem
“Uitgevoerd zonder problemen. Wel graag in het vervolg de definitieve planning eerder inzichtelijk maken.”

Johan Besselsen, BAM Wonen Nieuwbouw Concepten
“Netjes.”

Nic Melsen, H4A Windenergie
“Tevreden, het werk netjes en conform planning uitgevoerd.”

J. Driessen, Willems Bouwbedrijf
“Uitvoering heeft volgens planning gelopen. Ter verbetering: verrekenprijzen plus en min meters palen bijstellen.”

Jelle van den Kieboom, YR Building B.V.
“Fijn contact met projectleider, goede communicatie en gemaakte afspraken zijn nagekomen.”

Michel van Poppel, Bredabouw
“Zeer nette ploeg heiers gehad.”

Teunis Breunissen, Bouwbedrijf Wolswinkel B.V.
“Bij vragen wordt er serieus mee omgegaan. Tijdens calculatie wel veel mensen bij betrokken, dat werkt niet altijd verduidelijkend. Uitvoering was ook zeker goed en hier was de communicatie korter en krachtiger, dat heeft meer mijn voorkeur.”

W. van Gameren, GKB Realisatie
“Goede  communicatie, en meedenken vonden we fijn. Verbetering is goed aangeven wat het vervolg mag zijn na het boren, want nu kwamen we daar voor niets.”

Dit vinden onze klanten
Dit vinden onze klanten

Meer nieuws

Meedenken over complexe funderingsoplossingen
Bron± Triple-D visualisaties
10-04-2024

Meedenken over complexe funderingsoplossingen

We zien het gelukkig steeds vaker, onze betrokkenheid bij projecten in de ontwerpfase. Zeker voor locaties als deze is het fijn als wij mee kunnen denken in de beste manier van funderen. “De Laamens locatie, tot voor kort in gebruik als jachthaven, is herontwikkeld tot woon- en recreatiegebied met 90 […]
Meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek
08-04-2024

Meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek

Vroom Holding heeft het meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek verkregen. Met deze acquisitie breidt Vroom de diensten op het gebied van complete funderingsconstructies verder uit en zet hiermee een volgende stap in de belofte haar klanten steeds verder te ontzorgen als allrounder in paalsystemen en (prefab) funderingsconstructies. Samen met […]
Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom
27-03-2024

Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom

Op een memorabele woensdagavond, 27 maart, stonden twee teams met uiteenlopende achtergronden tegenover elkaar op het voetbalveld: het Vroom Voetbalteam en de gecombineerde kracht van Ajax/Only Friends. In Amsterdam-Noord, omgeven door de levendige sfeer van het Friendship Sports Centre, ontspon zich een wedstrijd die meer was dan alleen een strijd […]
Naar boven