09-09-2022

60 jaar Vroom: 2015 – 2022

Dit jaar bestaat Vroom 60 jaar. Wij zullen hier regelmatig onze rijke geschiedenis laten zien aan de hand van beeldmateriaal uit die tijd en de duiding van onze geschiedenis in feiten, cijfers en anekdotes.

De geschiedenis van de familie Vroom is diepgeworteld in het Zeevangsdorp Middelie en gaat meer dan honderd jaar terug. De start van Vroom Funderingstechnieken was een logisch vervolg op het veebedrijf van opa Cornelis Vroom die zich aan het eind van de jaren ’50 bezighield met agrarisch loonwerk. Sinds 1962 schrijven de gebroeders Vroom, en thans hun opvolgers, geschiedenis op het gebied van funderingstechnieken.

Dit jaar vieren wij ons 60-jarig jubileum. Dit alles hadden we niet kunnen bereiken zonder de inzet van onze mensen en onze relaties. Een feestelijke mijlpaal die we dit weekend in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord uitgebreid gaan vieren!

Vroom zijn we samen!

Werving van personeel = team effort
Elke schakel heeft elkaar nodig, dus daarom promoten we het collectieve gevoel op onder andere onze social media kanalen en tijdens banenmarkten.

Vroom zijn we samen!
Verbondenheid en betrokkenheid zijn voor ons heel belangrijk. De manier van werken, de sfeer, de mentaliteit. Bij Vroom heb je veel vrijheid en als jij goed bent voor het bedrijf, dan is het bedrijf goed voor jou. Het is ook mooi om te zien dat we in het hele bedrijf met elkaar meeleven, ook bij ingrijpende gebeurtenissen.

Personeelsvereniging RAMIN
De personeelsvereniging werd op 28 november 1971 opgericht door Wim Schoenmaker, Jaap Laan, Dirk de Boer en Wim Schouten. Het doel bij de oprichting is ook nu nog steeds het doel. De personeelsvereniging richt zich op activiteiten buiten werktijd om het sociale contact tussen de werknemers onderling te vergroten.

Vroom familie BBQ’s 
Al jaren een succes: de Vroom familie BBQ op onze werven in Zuidoostbeemster en Wijchen.
Altijd gezellig en druk bezocht door werknemers, partners en kinderen.

60 jaar Vroom: 2015 – 2022
60 jaar Vroom: 2015 – 2022
60 jaar Vroom: 2015 – 2022
60 jaar Vroom: 2015 – 2022

Meer nieuws

Meedenken over complexe funderingsoplossingen
Bron± Triple-D visualisaties
10-04-2024

Meedenken over complexe funderingsoplossingen

We zien het gelukkig steeds vaker, onze betrokkenheid bij projecten in de ontwerpfase. Zeker voor locaties als deze is het fijn als wij mee kunnen denken in de beste manier van funderen. “De Laamens locatie, tot voor kort in gebruik als jachthaven, is herontwikkeld tot woon- en recreatiegebied met 90 […]
Meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek
08-04-2024

Meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek

Vroom Holding heeft het meerderheidsbelang in Beton- en Vlechtbedrijf Hadek verkregen. Met deze acquisitie breidt Vroom de diensten op het gebied van complete funderingsconstructies verder uit en zet hiermee een volgende stap in de belofte haar klanten steeds verder te ontzorgen als allrounder in paalsystemen en (prefab) funderingsconstructies. Samen met […]
Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom
27-03-2024

Benefietwedstrijd Ajax/Only Friends – Vroom

Op een memorabele woensdagavond, 27 maart, stonden twee teams met uiteenlopende achtergronden tegenover elkaar op het voetbalveld: het Vroom Voetbalteam en de gecombineerde kracht van Ajax/Only Friends. In Amsterdam-Noord, omgeven door de levendige sfeer van het Friendship Sports Centre, ontspon zich een wedstrijd die meer was dan alleen een strijd […]
Naar boven