19-05-2024

Vroom aanwezig op Power Valley 2024

Vroom Funderingstechnieken was op zaterdag 18 mei 2024 aanwezig op het jaarlijkse tractor pulling event Power Valley in Oudkarspel. Vroom en tractor pulling: een perfecte match van kracht, innovatie, duurzaamheid en teamgeest. Daar waar brute kracht en technische finesse samenkomen.

De kracht van innovatie

Tractor pulling gaat om brute kracht gecombineerd met geavanceerde techniek, net als bij onze funderingsmachines en boorinstallaties. Wij streven ernaar om door middel van innovatie de beste prestaties te leveren. Teams proberen net zoals bijvoorbeeld in de Formule 1 zoveel mogelijk pk’s uit een druppel brandstof te halen. Ook in deze extreme sport bewandelen creatieve teams daarvoor ongebaande paden. Hierin schuilt de echte innovatiekracht: oplossingen die hier ontwikkeld worden vinden hun weg in toepassingen buiten tractor pulling.

[tekst gaat verder onder de foto’s]

Vroom aanwezig op Power Valley 2024
Vroom aanwezig op Power Valley 2024
Vroom aanwezig op Power Valley 2024
Vroom aanwezig op Power Valley 2024
Vroom aanwezig op Power Valley 2024
Vroom aanwezig op Power Valley 2024
Vroom aanwezig op Power Valley 2024
Vroom aanwezig op Power Valley 2024
Vroom aanwezig op Power Valley 2024

Duurzaamheid: een gemeenschappelijk doel

Net als tractor pulling richt Vroom zich op efficiëntere en duurzamere technieken. Onze nieuwste machines verminderen uitstoot en optimaliseren brandstofverbruik. Tijdens het evenement toonden we onze voortdurende inspanningen om prestaties en duurzaamheid te verbeteren. We krijgen nogal eens te horen dat dit niet zo’n milieuvriendelijke sport is, vooral vanwege de grote rookpluim. Maar schijn bedriegt in deze sport wel een beetje, volgens de bedrijvers van deze sport. Die enorme rookpluim bevat voor het overgrote deel waterstoom, die rechtsreeks in de cilinders wordt ingespoten om de prestaties te verbeteren. Ook wordt er met zeer schone high performance diesel gereden, die veel schoner is dan de normale diesel aan de pomp.

Teamverband en samenwerking

Succes in tractor pulling komt door een hecht team, net als bij Vroom. Onze gepassioneerde vakmensen werken nauw samen om de beste resultaten te bereiken. Dit sterke teamverband was een belangrijke boodschap tijdens het event.

Werving van nieuw talent

Power Valley bood ons de uitgelezen kans om potentieel talent te ontmoeten dat dezelfde passie voor kracht en innovatie deelt. Bezoekers kregen uitleg over de mogelijkheden bij Vroom en hoe zij kunnen bijdragen aan indrukwekkende projecten binnen een hechte en goede werksfeer.

De deelname aan Power Valley onderstreepte hoe de principes van tractor pulling ook in onze kernwaarden te vinden zijn. We verwachten dat nog meer vakbekwame techniekliefhebbers zich bij ons team zullen aansluiten om samen te bouwen aan een innovatieve en duurzame toekomst.

Deel bericht:

Meer nieuws

Educatie op de bouwplaats
12-06-2024

Educatie op de bouwplaats

Op een regenachtige ochtend fietsten de leerlingen van basisschool De Sterrenzanger uit Alkmaar vol enthousiasme naar de bouwplaats van het nieuwe Ringerskwartier in Alkmaar. Ondanks de regen lieten de kinderen zich niet ontmoedigen en begonnen ze de dag vol nieuwsgierigheid en energie. Bij aankomst kregen de leerlingen een uitgebreide en […]
Partnerovereenkomst Vroom en Heembouw
07-06-2024

Partnerovereenkomst Vroom en Heembouw

In de afgelopen jaren hebben Vroom Betonbouw en Vroom Funderingstechnieken met Heembouw diverse woonwijken mogen realiseren, waarbij de onderlinge samenwerking en het vertrouwen tot goede prestaties hebben geleid. Met mooie woonwijken en tevreden klanten als resultaat. Door beide bedrijven wordt veel waarde gehecht aan het versterken van de samenwerking met […]
Dit vinden onze klanten
03-06-2024

Dit vinden onze klanten

Sinds 2019 meten wij structureel de tevredenheid van onze klanten. Dit doen we met een wekelijkse enquête die wordt gestuurd aan alle klanten waarvan het werk recent is opgeleverd. De vraag “Bent u tevreden over de prestaties van ons bedrijf?” is in 79% van de gevallen positief beantwoord, 17% antwoordde […]
Naar boven