21-05-2024

Vroom hoofdkantoor verduurzaamd

We zijn verheugd om te delen dat Vroom Funderingstechnieken belangrijke stappen blijft zetten in verduurzaming. Deze keer richten we onze blik op ons hoofdkantoor in Oosthuizen.

Voor Vroom is het investeren in en het volgen van de ontwikkelingen met betrekking tot ‘schone’ motoren en het terugdringen van (diesel)emissie niet nieuw. Reeds vanaf het in werking treden van de TIER (VS) en EU-Stage normeringen voor dieselmotoren worden deze schema’s altijd gevolgd. Er is in de loop der jaren flink geïnvesteerd in de aanschaf van nieuw materieel, wat altijd voldoet aan de laatste stand der techniek. Maar niet alleen in de verduurzaming van ons materieel, ook op andere fronten investeren wij in een duurzamere wereld.

[tekst gaat verder onder de foto’s]

Vroom hoofdkantoor verduurzaamd
Vroom hoofdkantoor verduurzaamd
Vroom hoofdkantoor verduurzaamd

Zonnepanelen

Ons hoofdkantoor is nu voorzien van zonnepanelen, waardoor we onze eigen groene energie kunnen opwekken. Met een betere ecologische voetafdruk tot gevolg.

Hoogrendementsglas

We hebben al onze ramen vervangen door nieuw hoogrendementsglas. Dit betekent betere isolatie, minder energieverbruik en een aangenamere werkomgeving voor ons team.

Dakisolatie

Daarnaast hebben we de dakisolatie vervangen, wat bijdraagt aan een aanzienlijke verbetering van de energie-efficiëntie van ons gebouw. Dit zorgt voor een beter warmtebehoud en verdere vermindering van ons energieverbruik.

Hoogrendements++ ketels

Ook hebben we onze CV-installatie vervangen door hoogrendements++ ketels. Dit verhoogt de efficiëntie van onze verwarming aanzienlijk en vermindert ons gasverbruik.

Schoon en fris

En alsof dat nog niet genoeg is, is ons hoofdkantoor volledig gereinigd. Het resultaat? Een fris, schoon en sprankelend kantoor waar we met veel plezier in werken!

Deel bericht:

Meer nieuws

Educatie op de bouwplaats
12-06-2024

Educatie op de bouwplaats

Op een regenachtige ochtend fietsten de leerlingen van basisschool De Sterrenzanger uit Alkmaar vol enthousiasme naar de bouwplaats van het nieuwe Ringerskwartier in Alkmaar. Ondanks de regen lieten de kinderen zich niet ontmoedigen en begonnen ze de dag vol nieuwsgierigheid en energie. Bij aankomst kregen de leerlingen een uitgebreide en […]
Partnerovereenkomst Vroom en Heembouw
07-06-2024

Partnerovereenkomst Vroom en Heembouw

In de afgelopen jaren hebben Vroom Betonbouw en Vroom Funderingstechnieken met Heembouw diverse woonwijken mogen realiseren, waarbij de onderlinge samenwerking en het vertrouwen tot goede prestaties hebben geleid. Met mooie woonwijken en tevreden klanten als resultaat. Door beide bedrijven wordt veel waarde gehecht aan het versterken van de samenwerking met […]
Dit vinden onze klanten
03-06-2024

Dit vinden onze klanten

Sinds 2019 meten wij structureel de tevredenheid van onze klanten. Dit doen we met een wekelijkse enquête die wordt gestuurd aan alle klanten waarvan het werk recent is opgeleverd. De vraag “Bent u tevreden over de prestaties van ons bedrijf?” is in 79% van de gevallen positief beantwoord, 17% antwoordde […]
Naar boven